Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves múltam. Eddig 1 barátom volt! Duci lány vagyok, és gátlásos. Van olyan ember aki szeretni tudna egy ilyen lányt?
VOLT EGY BARTÁOD BAZ*MEG! ÉS VAN POFÁD MEGKÉRDEZNI HOGY TUD E VALAKI SZERETNI???? bocs tényleg de ez a kérdés kiütötte a biztositékot, én 20 vagyok sose volt barátnőm és elhiszem hogy van aki tudna szeretni.
ottvan az élő bizonyiték hogy van aki tudna téged... a francér kérdezel ilyet... ha valakinek lenne oka ilyet kérdezni az olyan aki nem duci hanem dagadt és 30 éves legalább és még úgy nemvolt senkije, de hiddel még olyan is van aki őt tudná szeretni...
MOst miért támadtál le?:)
Van pofám megkérdezni,igen,de lehetett volna kulturált választ is adnod...
PffxD
Mekibe dolgozol??
Figy előzőknek igazuk van
és azonkívűl akarat kell.!!!!
tudna szeretni de nemlenne ez a kérdés ha elkezdenél fogyizni és nem kólán meg hambucin élnél
én nem járnék eggy medicil labdával az tuti.
17/F
Nézd: ha duci vagy és gátlásos, az még nem kizáró ok.
De ahogy reagáltál néhány megjegyzésre...
nem akarok csúnyát mondani, de szerintem ezen sürgősen változtass. Valószínűleg ezért nincs párod.
Amúgy meg tegyél fel képet, ha rendes válaszokat szeretnél.
Na!
Szerintem normálisan reagáltam a megjegyzésekre:)
És nem kólán meg habcukin(ez elég bu.is egy pasi szájából)élek...
És nem olyan könnyű fogyni,mint ahogy azt sokan gondolják!
És a kérdésem sem erre vonatkozott!!!
Én nem duci vagyok, hanem kövér. 25 múltam. Sok pasi érdeklődött irántam. A kedvesség, humor, intelligencia, kulturáltság sokmindent képes ellensúlyozni. Hatodik éve élek együtt a párommal, imádjuk egymást, boldogságban, szeretetben, egymást támogatva élünk. A mai napig rohan haza hozzám a munkából, mert velem szeret lenni a legjobban. Én meg vele.
Szóval a válasz a kérdésedre az, hogy igen. Viszont ha élőben is ilyen a modorod, akkor inkább azzal lehet a gond, nem a túlsúlyoddal.
Szerintem nincs gond a viselkedéseddel, bizony némelyik válaszoló tapló volt. Inkább arra tippelek, hogy az alacsony önértékelésed sugározhat rólad. Ezen kellene legfőképp változtatni. Hiába fogysz le, ha megmarad a kishitűséged.
Remélem sikerül megtalálnod, amire vágysz :-)
"ha normális választ nem tudsz adni inkább mi lenne ha felfordulnál?"
EZ a normális válaszod???
Akkor egyértelmű, miért nincs párod. Itt most nem érdekes, hogy ki mennyire volt tapló veled: TE ne legyél az!
Amúgy kép nélkül tényleg nem tudjuk megmondani, mennyire lennél vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!