Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor tudja egy ember, hogy tényleg, igazán fontos személy valakinek? Melyek azok a jelek, amiktől úgy érezzük, hogy van a párkapcsolatnak jövöje?
Sziasztok!
Tudom, hogy ez egy olyan kérdés amelyre bármely ember tudna valamely választ adni,.... de Én mégis kíváncsi lennék, kinek milyen gondolata,tapasztalata van ebből a kérdéskörből.Mi a véleményetek?!
A szerelem legelső zsongásában minden kapcsolat tökéletesnek tűnik. De ennél messzebbre kell néznünk, és az eszünket sem kikapcsolni.
Jó jelek lehetnek:
1.ha a párod őszinte veled, és nincs semmi olyan, amit takargatni akar előled
2.ha a párod komoly gondolkozású ember (ezt nem a humor hiányára értem, hanem egy belső érzelmi érettségre)
3.ha a gondolkodásotok, beállítottságotok, alapértékeitek, hátteretek hasonló (a kezdeti zsongás hatása alatt a lila köd és az erotikus feszültség két egymástól nagyon távoleső embert is össze tud hozni, de az ilyen kapcsolatok nem biztos, hogy hosszútávon is kibírják)
4.ha a párod képes arra, hogy egyetlen emberrel megelégedjen, és tudja, hogy az az ember te vagy
5.ha a cselekedeteiből (!), a viselkedéséből az látszik, hogy szeret és tisztel is téged, mint embert
6.ha nem rivalizáltok egymással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!