Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi fog meg egy fiúban először?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem , mert szeretnék egy barátnőt, és hogy kezdjek ismerkedni? Pl: ha egy fiú elsőre nem nagyon tettszik , és meghív egy italra, és szinpatikus , bele tudtok szeretni? Hogy szeretitek , ha egy fiú ismerkedni akar? Köszönöm előre is. ;). 15/F2014. febr. 16. 22:00
1/13 anonim válasza:
bocsi a grammarnáciskodásért,de nem szinpatikus,hanem szimpatikus
2/13 anonim válasza:
Először a külsejét nézem meg, a szemét, stílusát, haját majd hogy kedves, vicces, jófej e:)15/l
3/13 anonim válasza:
Nyilvánvalóan először külsőre tudom, hogy tetszik-e a fiú,és ha igen akkor megszeretném ismerni belülről is. De igazából mindegy,hogy milyen a külseje. Nekem a belső az fontosabb. :) Amugy én először a szemét és a mosolyát nézem meg egy fiún.
4/13 LePeDő válasza:
Szem, haj, udvariasság, aranyosság... Ha ezek megvannak jöhet a többi :) 18L
5/13 anonim válasza:
Ez a páwákban mind mwg van na jó csak vicceltem
6/13 anonim válasza:
Haj, stílus, humor, különlegesség
7/13 anonim válasza:
Legyen udvarias aranyos, legyen humora. És a közvetlenség is fontos. A szemembe nézzen amikor beszél hozzám ne szerte szét körülöttem.
8/13 anonim válasza:
A lányok csak a "Jóképű" srácokat szeretik.. Ha nem vagy jóképű akkor nemigen lesz barátnőd.. Ezt tapasztalatból írom mert én ronda vagyok viszont ápolt és még így sem kellettem egy lánynak sem... 17/F
10/13 anonim válasza:
#8-9 ne csináljátok már:D mindenkinek van egy párja. Akit meg fog találni. Nem kell kiakadni ha éppen nincs valakid. :) majd lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!