Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti mi az amit egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mi az amit egy fiúban fontosnak találtok? Mit néztek meg "rajta" először?

Figyelt kérdés
Értem én ezalatt pl.: a viselkedése,ruházata,frizurája,szemei...
2009. szept. 14. 19:11
 1/8 anonim ***** válasza:

én az arcát nézem meg először :) (ebbe értem a haját, a szemét, stb...)

aztán pedig a viselkedése :) nálam ez a legfontosabb dolog.

2009. szept. 14. 19:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Én nekem a legfontosabb a belső.utána jöhet a többi:)lehet hogy valaki nagyon jól néz ki viszont agyilag zokni, az sem a legjobb:S
2009. szept. 14. 19:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Nos én először amit megfigyelek egy srácon,az a hangja. Valamiért ez a mániám:D Ezután a szemei (kedvencem a vesébe látóan hideg kék szempár,az ilyentől szinte borsódzik a hátam) és a mosolya (ha nem mosolyodik el legalább egyszer míg beszélünk,felejtős,tapasztalat).

Viselkedésből a humort és az észt értékelem legjobban,bár szerintem ez a kettő együtt jár (nem sok humortalan és okos vagy buta de humoros srácot láttam még).

2009. szept. 14. 19:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Én azt nézem,magas,sudár hapsi-e,meg a járását is megfigyelem,mert ha idétlenül,esetlenül jár,az számomra már tükröz valamit.Az arca olyan szempontból fontos,hogy legyenek markáns,határozott vonásai,és a szeme csillogjon,tükrözzön érzelmeket.Egy halszemű srác nem tartozhat a túl érzelmes ember kategóriába..Legalábbis szerintem.
2009. szept. 14. 20:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Viselkedés, szem, kéz (mániám)

Ha olyan laza, hogy majd szétesik, az már eleve kivan zárva nálam... Ruházatban vannak elvárásaim, de nem olyanra gondolok, hogy csak olyan érdekel akinek 20000 felett volt a cipője, hanem hogy ne legyen rajta rózsaszín (max egy pici), maffiózos lakkcipő meg gumicsizma stb...

frizurája legyen ápolt....

de ha tetszik egy fiú akkor, biztos nem azért lesz hogy milyen ruhát hord vagy milyen színű a haja. Az csak az első benyomás =)

2009. szept. 14. 20:11
 6/8 anonim ***** válasza:
kisugárzás. utánna haja,borostás-e (ha igen akkor pirospont) alkata, magassága, öltözködése, és összességében, a stílusa
2009. szept. 14. 20:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Nos. Az, aki először a belső tulajdonságait vizsgálja meg egy fiúnak, annak gratulálok, mivel ha valaki szembe jön az utcán nem egyszerű a lelkébe látni. Ennek eredménye képpen akarva, akaratlanul mindenkinek van valami véleménye külső alapján egy másik személyről, még ha csak minimális is. Ami aztán gyorsan eloszolhat. Ha csak ilyen külső vizsgálódásra van lehetőség, akkor én először a stíulsát nézem meg. Aztuán az arcát, azon belül legelőször a száját. Azután a haját, szemeit, bőrét, majd a kezeit. Ha már beszélgetünk, kénytelen vagyok meghallani a hangját..:D Amiről ugye szintén véleményt alkot az ember. De valóban a belső tulajdonságok a legértékesebbek, ez természetes. De azokat nem látjuk(!) meg rajta először..(=
2009. szept. 14. 22:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Segge, órája, cipője, fogai!
2009. szept. 15. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!