Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet bennem a hiba? Engem miért nem szeret senki?
Ezt én nehezen tudom elképzelni :) Mindig úgy gondoltam, hogy a lányoknak könnyebb. Mondjuk én ezt az egészet úgy oldottam meg, hogy megkerestem az ovis plüss állatkámat és azzal alszom :P Igen, 24 éves fiú létemre. Ennyi idő alatt egy valamire jöttem rá: egyedül ő, meg a kutyám akikre mindig számíthatok.
Fura az, hogy a társadalom megváltozott. Az emberek nem nagyon bíznak egymásban, minden felszínes és ha valamelyik oldalról (vagy netán mindkét irányból) megvan a bizalom a másik felé, mégis elég egy apró dolog, pár pillanat és vége. Régebben valahogy stabilabbak voltak a kapcsolatok és akár évek múlva is lehetett egymásra számítani legalább annyira mint az elején. Azt nem mondom, hogy akkor minden tökéletes volt, de sokkal másabb volt. Komolyan nagyon felszínes ma a legtöbb ember...
Emiatt nem túl jó, ha visszahúzódó vagy mert csak úgy tudsz igazán megismerni valakit ha sokat beszélgetsz vele. Minél jobban megismersz valakit, annál kisebb az esély a csalódásra de talán ezzel nem is mondok újat. Nálam az a probléma, hogy nincs kivel normálisan beszélgetni. Van 1-2 barátom de ők fiúk. Na mindegy, ebbe most nem megyek bele.
Ha városi vagy, akkor könnyebb a dolgod, mert ott több ember van. Próbálj meg embereket megismerni. Olyan nincs, hogy senki nem szeret, tuti, hogy van több ember is akinek sokat számítasz. Például nekem :D De én mindenkit szeretek. Arra is van esély, hogy van aki nem meri mondani. Fel a fejjel! Nem marad ez így örökre ;)
24/F
"Pedig én alkalmazkodom a másik emberhez egy párkapcsolatban."
Nem tudom, ez konkrétan mit jelent, de a túlzott "alkalmazkodás" az egyediség rovására megy.
Kiábrándító az olyan lány, aki szinte már a legkisebb dolgokban sem mer különbözni a kiszemeltjétől vagy pasijától, mert hogy ő "alkalmazkodik".
Továbbá a "mindegy, milyen vagy, csak legyen valakim" hozzáállás is visszataszító egy pasi számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!