Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet bennem a hiba? Engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet bennem a hiba? Engem miért nem szeret senki?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok. Volt 3 kapcsolatom, de mind hamar véget ért, pár hónap után, és velem szakítottak. Külsőre átlagosnak tartom magam. Csendes, visszahúzódó, nehezen barátkozó ember vagyok. Pedig én alkalmazkodom a másik emberhez egy párkapcsolatban. Csak egy barátnőm van, vele még tartom a kapcsolatot. Az utolsó barátom is úgy szakított velem, hogy csak se szó, se beszéd csak lelépett, pedig még csak nem is volt vita köztünk. De az életem más területén is elmondhatom hogy tiszta kudarc.
2014. febr. 16. 18:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
# 10 Majd szólj, ha kiderült, hogy tényleg unalmas. Szeretem az unalmas lányokat.
2014. febr. 16. 18:59
 12/21 A kérdező kommentje:
Csak társaságban vagyok visszahúzódó, de ha van valakim akkor vele normálisan elbeszélgetek. Amúgy nem vagyok egy balhés típus. Annak kellene lennem?
2014. febr. 16. 18:59
 13/21 anonim ***** válasza:
milyen hülyeség ez hogy balhés kapcsolat kell valakinek?! o_O ez akkora baromság, nem kell balhésnak lenni, magamból indulok ki, nyugodt kedves lányok tökéletesek :) meg amiket leírtál így jó vagy :)
2014. febr. 16. 19:04
 14/21 anonim ***** válasza:
Sajna nem tudom mi lehet a baj. Ha nem hangoztatod hogy menyire szarnak érzed az életed akkor a többi nem probléma. Legalábbis engem nem zavarna. Lehet keveset mosolyogsz, próbálj többet mosolyogni mi fiúk szeretjük a mosolygós lányokat. :) 23/F
2014. febr. 16. 19:04
 15/21 A kérdező kommentje:
Hogy ha párkapcsolatban vagyok akkor sokat mosolygok, jó a kedvem. De ha nincs akkor nem annyira szoktam mosolyogni.
2014. febr. 16. 19:08
 16/21 anonim ***** válasza:

Ezt én nehezen tudom elképzelni :) Mindig úgy gondoltam, hogy a lányoknak könnyebb. Mondjuk én ezt az egészet úgy oldottam meg, hogy megkerestem az ovis plüss állatkámat és azzal alszom :P Igen, 24 éves fiú létemre. Ennyi idő alatt egy valamire jöttem rá: egyedül ő, meg a kutyám akikre mindig számíthatok.

Fura az, hogy a társadalom megváltozott. Az emberek nem nagyon bíznak egymásban, minden felszínes és ha valamelyik oldalról (vagy netán mindkét irányból) megvan a bizalom a másik felé, mégis elég egy apró dolog, pár pillanat és vége. Régebben valahogy stabilabbak voltak a kapcsolatok és akár évek múlva is lehetett egymásra számítani legalább annyira mint az elején. Azt nem mondom, hogy akkor minden tökéletes volt, de sokkal másabb volt. Komolyan nagyon felszínes ma a legtöbb ember...

Emiatt nem túl jó, ha visszahúzódó vagy mert csak úgy tudsz igazán megismerni valakit ha sokat beszélgetsz vele. Minél jobban megismersz valakit, annál kisebb az esély a csalódásra de talán ezzel nem is mondok újat. Nálam az a probléma, hogy nincs kivel normálisan beszélgetni. Van 1-2 barátom de ők fiúk. Na mindegy, ebbe most nem megyek bele.

Ha városi vagy, akkor könnyebb a dolgod, mert ott több ember van. Próbálj meg embereket megismerni. Olyan nincs, hogy senki nem szeret, tuti, hogy van több ember is akinek sokat számítasz. Például nekem :D De én mindenkit szeretek. Arra is van esély, hogy van aki nem meri mondani. Fel a fejjel! Nem marad ez így örökre ;)

24/F

2014. febr. 16. 19:14
 17/21 anonim ***** válasza:
Akkor csak nem volt eddig szerencséd. Tessék többet mosolyogni,akkor is ha éppen nincs kapcsolatod! Akkor több lesz az udvarló is.
2014. febr. 16. 19:14
 18/21 anonim ***** válasza:

"Pedig én alkalmazkodom a másik emberhez egy párkapcsolatban."

Nem tudom, ez konkrétan mit jelent, de a túlzott "alkalmazkodás" az egyediség rovására megy.

Kiábrándító az olyan lány, aki szinte már a legkisebb dolgokban sem mer különbözni a kiszemeltjétől vagy pasijától, mert hogy ő "alkalmazkodik".

Továbbá a "mindegy, milyen vagy, csak legyen valakim" hozzáállás is visszataszító egy pasi számára.

2014. febr. 16. 19:17
 19/21 A kérdező kommentje:
Azért csak úgy bárkivel nem állok én se szóba.
2014. febr. 16. 20:28
 20/21 A kérdező kommentje:
Épp ez a baj hogy nem városban lakok ha nem faluban. Itt nem nagyon lehet megismerkedni senkivel.
2014. febr. 16. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!