Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleszerettem olyanba, akibe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem olyanba, akibe nem lehet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
nem vagyok belé szerelmes, de ezt sem kellene éreznem amit most. Máshogy gondolok rá sajnos. Mit tegyek? Ő már foglalt, és nem is szeretnék vele összejönni, de ez nem jó. Hogy verhetném ki úgy a fejemből? (minden nap találkozunk, osztálytársam, nagyon bírom és sokat hülyülünk. ez a baj:()
2014. febr. 16. 18:16
 1/6 anonim válasza:
100%
Élég rosz helyzet:/ De vagy probáld elfelejteni ugy hogy kebesebbet beszélsz vele. Vagy probáld nem elfelejteni és várni rá amig nem lesz senkinje utána mond nekimeg hogy máahogy gondolaz rá:)
2014. febr. 16. 18:19
 2/6 A kérdező kommentje:
.....:S az a baj h barátnőmmel van. és KOMOLYAN nem szeretném elrontani a kapcsolatukat, meg ez az ex dolog is elég kínos, ha szakítanak....stb. de nagyon birom tényleg mint barátot, és ha nem beszélek v talizok vele azt hiszi bajom van v haragszok rá...:/meg imádom mert nagyon sokat szakadunk mindig de......:(
2014. febr. 16. 18:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Az ő legjobb barátnője a te barátnőd? Ha te is foglalt vagy, akkor miért epekedsz utána? Nem kell, hogy a legszebb legyen a tiéd, de ha olyan szép, hogy szerelmes vagy belé (akivel most együtt vagy), akkor elégedj meg a másikkal szimpla barátként, az is több a semminél.
2014. febr. 16. 18:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Vagy lány vagy? Hú, akkor bocs, félreértettem a kommentedet! ":S az a baj h barátnőmmel van"
2014. febr. 16. 18:33
 5/6 anonim ***** válasza:

A megoldás csak magadban lehet: fogd vissza...

Tudom, nem vigasztal, de olyan régi probléma, hogy még népdal is van róla.

"Esik eső szakad, szakad

Szeretnélek de nem szabad..."

2014. febr. 16. 18:38
 6/6 A kérdező kommentje:
lány vagyok :) bocsi visszaolvasva elég zavaros. tehát a fiú és a lány is nagyon jó barátaim, és ők együtt vannak, de nekem meg közben a fiú...:(.....köszi a válaszokat
2014. febr. 16. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!