Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Veletek is előfordult már,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is előfordult már, hogy szakítás után szinte már undorodtok a volt párotoktól?

Figyelt kérdés
előtte meg dúlt a szerelem? nálam most ez van, és ha meglátom az exemet, már rosszul leszek.
2009. dec. 9. 14:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"én túlléptem rajta teljesen." -> <- "mindig ideges leszek ha közelembe van"

Ha akarsz még sokat hazudni magadnak, az nem az én dolgom, de éppen ebből tudhatod, hogy NEM vagy túl rajta. Ezért írtam a 15:10-et, hogy láss tisztán! Persze, ha direkt be akarod fogni a szemed, az már a te döntésed.

2009. dec. 9. 15:46
 12/20 A kérdező kommentje:
miért? ez alapján bárkit, akit nem bírok, igazából szeretem?
2009. dec. 9. 15:52
 13/20 A kérdező kommentje:
olyat én is érzek, h h tudtam őt szeretni. mit láttam benne, ami nekem kellett.
2009. dec. 9. 15:53
 14/20 anonim ***** válasza:

Az, hogy nem szereted, teljesen OK. Csakhogy nem akkor vagy túl rajta, ha már nem szereted. Ez fogalmi zavar. Akkor vagy "túl rajta", ha már nem szereted, nem gyűlölöd, nem undorodsz tőle stb. Akkor szakadnak el a titeket összekötő szálak végleg, ha már semmit nem fogsz érezni iránta.

Amíg azt érzed, amit leírtál, addig van köztetek kötelék, még ha az nem is a szeretet. Ez egyszerű tény, nem én állítom, hanem te mondod. Én csak megpróbálom lefordítani neked, hogy valójában mit is jelent ez? Lezárni akkor tudod, és akkor mondhatod, hogy "túl vagy rajta", amikor már nem vált ki belőled ilyen reakciót. Addig, amíg ez van, semmiképpen sem.

Ettől még lehet új párkapcsolatod is. Ezek nem direkt függnek össze, csak jobb lenne, ha ez tényleg teljesen le lenne zárva érzelmileg. Igazából ehhez nem kell sok, annyi kell, hogy az illető lezárt kapcsolat elfoglalja a neki való helyet a szívedben. (Ezt persze mondani könnyű, megtenni olykor szinte lehetetlen.)

A helyedben én pl. azon gondolkodnék, kire/mire haragszom ennyire? Mi az, ami azt az undort kiváltja, amitől rosszul leszek, ha a közelemben van? Direkt ezért ne menj a közelébe, ne kínozd magad, de ha előjön ez az érzés, figyeld meg! Hátha mond neked valamit, és akkor tovább léphetsz tényleg. Önismeret. Az kell hozzá.

Amúgy azt ne hidd, hogy kritizállak, vagy valami baj(om) van veled! Egyáltalán semmi. Csak próbálok segíteni azzal, hogy megfogalmazom ezeket. ;)

2009. dec. 9. 16:09
 15/20 A kérdező kommentje:
amit nem szeretek benne? tkp semmit sem, főleg ahogy beszél, gesztikulál, már az illatát sem bírom, amit régen szerettem.
2009. dec. 9. 16:20
 16/20 A kérdező kommentje:
köszi, h segítel, de most ezek ismeretében h tegyem magam túl rajta? (mert ugye nem szeretem)
2009. dec. 9. 16:21
 17/20 A kérdező kommentje:

"ha előjön ez az érzés, figyeld meg! Hátha mond neked valamit, és akkor tovább léphetsz"

azt mondja nekem, h h tudtad őt szeretni. :)

lehet h valójában haragot érzek iránta a sok sérelem miatt? mit csináljak, mostmár végképp nem tudom...

2009. dec. 9. 16:23
 18/20 anonim ***** válasza:
Bocsáss meg neki. Legalább magadban. Fogadd el őt olyannak, amilyen.
2009. dec. 9. 16:45
 19/20 anonim ***** válasza:
Figyelj, magam példájából indulok ki: engem is utál a volt barátnőm. Azért, mert hazudtam. És úgy fogja fel, hogy kihasználtam, pedig nem. Naivnak hiszi magát. Lehet, hogy szereted. Tudom, ez így nagyon furán hangzik, de lehet, hogy még szereted, valamennyire. Csak a bántások, sérelmek beborítják ezt a szeretetet. Tehát azért utálod, mert szereted, de Ő bántott, velem is történt már ilyen. Ez egy nem jó dolog. Minél jobban utálni fogod... Annál rosszabb lesz. Csak úgy győzhetsz, ha nem harcolsz. :)
2009. dec. 9. 16:49
 20/20 anonim ***** válasza:
Igen,volt/van.Rohadtul szerettem a srácot.Most el-el vagyunk,néha beszélünk,de nem tudnám elképzelni hogy valaha vele bármi is lenne.
2009. dec. 9. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!