Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetünk, ha a szerelem megvan, de a szex nem jön össze?
De nehogy már csak a méreteken múljon az, hogy mennyire jó a szex egymással!
Sok más dolog is meghatározó lehet, amik hozzáálláson múlnak, nem a testi adottságokon.
Nálunk ugyanez a gond. Mármint nem a méretekkel van baj, hanem az a probléma, ami az eredeti kérdésben szerepel.
A szerelem megvan, de a szex nagyon gáz. Pontosabban nem az aktussal van a baj, hanem azzal, hogy nincs szex már egy jó ideje. Ez teljesen beteggé tesz. Kezdek egyre boldogtalanabb lenni és sajnos nem is látok ebből a helyzetből kiutat...szakítani viszont nem akarok!
/egy szomorú fiú/
Nekem volt olyan pasi ahol a merettel is gond volt (kicsi volt) de ez meg onmagaban nem lett volna gond, hanem a nagyobb gond volt h nem tudta h mit kell csinalni h egy lanynak jo legyen tehat teljesen tapasztalatlan volt. Meg az aktus elott mindig lekornyadt. En szeretem ha a pasi iranyit a sexben es legfokepp h tudja mit kell csinalni. igy az egesz egyutt let olyan sutanak tunt, es kellemetlennek szamomra h a vegen mar nem is akartam mert tudtam ugysem mukodik. a srac belatta h nem illunk ossze, es tovabballt. nekem megkonnyitve a dolgom. Igaz szerelmes nem voltam bele, tehat nem jart fajdalommal.
aztan volt olyan pasim aki meg engem nem talalt jonak mert kicsit szegyenlos vagyok az elso par alkalommal de mihelyst megismerem az illetot akkor feloldodom. hat az illeto nem varta meg a pillanatot elso egyutt let utan dontott h meg sem en vagyok neki a megfelelo. ez nagyon fajt nekem.. de ez van.. Pedig neki a meretei tokeletesek voltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!