Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, hogy nem tettem meg a barátommal?
VAn egy barátom kb 3 hete!!! 16 éves lány vagyok, szűz:)
ppénteken elmentünk egy buliba ahol szakitott velem, de kb rá 3 ora hosszára mindent megbánt, és mondta h ne haragudjak, hülye volt, és kezdjünk mindne tiszta lappal, természetesen belementem, nagyon örültem neki meg minden:) és mondtam h na jó enne örömére aldujon nálam:) hajnal 4-kor ájötütünk hozzánk, hulla fáradt voltam, de jött magátol elkezdtünk csókolozni, meg miegymás már majdnem ott jártunk h na jó akkor MOST!! ésaz utolso pillanatban megkérdezte h akkor most szeretnéd, én meg mondtam h ha van eszed akkor most nem teszed meg!!! És aztmondta h jolvan!! nemvolt semmi:S annyira megbántam:S ugy szerettem volna:\\\\\\\'( igy utolag nagyon rosszul érzem magam, megvolt a megfelelő pillanat és nem:( szerintetek baj h nem tettem meg?? mert én nagyon megbántam:( köszönöm előre is a válaszokat!!
Szerintem egyáltalán nem baj,még bőven lesz időtök és alkalmatok a szexre.
Ez miatt nem kell rosszul érezned magad.
és ezért mérges lett a srác?
csak mert ha igen probálj beszélni vele és mond hogy megbántad nincs e kedve esetleg ma átjönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!