Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti párotok figyel rátok? Ha nem az nagyon zavar titeket?
Veletek is előfordult már a következő eset: beszélek valamiről a barátommal (teljesen random témáról hogy elüssük az időt, váróteremben vagy vezetés közben) és ő csak úgy a szavamba vág mintha nem is mondtam volna semmit?
Vagy elmondok neki valamit (pl 2kor elmegyek, aztán tíz perc múlva elmondom neki, hogy 2 óra az korán lesz és majd háromnegyed 3kor megyek el) akkor eltelik pár perc és megkérdezi nem akartál menni? Én meg mondom neki, hogy elmondtam hogy nem most megyek, erre ő bocsi nem figyeltem... erre én bólogattál is...
Mennyire zavarna ez titeket?
Zavarna...
Az én esetemben általában a fociról van szó:fél szemmel nézi a meccset,fél szemmel figyel rám...(Skype)
Ő is néha visszakérdez,vagy megkérdez dolgokat,amit épp az imént mondtam el.. tehát:zavar! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!