Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még valaki rajtam kívül aki totál hülyeségnek tartja az egész valentin napot?
Nem tartom nagy,igazi ünnepnek,de ha népszavazás lenne,hogy legyen munkaszüneti nap,amit nem lehet ledolgoztatni akkor egyből nyomatnám az igent :D.
Amúgy én annak is örülök,hogy péntek van.
Egy ismerősöm konkrétan kiírta az üzenőfalára, hogy
"Holnap ilyenkor már megkapom a valentinnapi ajcsim :$ "
hát én úgy kiakadtam ! csak ezért tettem fel a kérdést ide. :D
mi ketten jó párost alkotnánk kérdező, kb én is a hátam közepére kívánom ezt a szaros amcsi ünnepet..
az eddigi barátnőim meg elvárták hogy tejben vajban fürösszem őket (mintha amúgy egész évben nem ez lett volna..)
Igen, tiszta hülyeség a szerelmesek napján egy kis plusz figyelmesség a párunknak. Teljesen felesleges, minek az? Inkább zsörtölődjünk, meg hangoztassuk, hogy csakazértse ünnepeljük meg. Értem én.
De köszönöm, mi ebből nem kérünk. Megünnepeljük a Valentin-napot, mert ha mrá van egy ilyen ünnep, egyszerűen jólesik egy kis extra figyelmesség a szerelmünk iránt, illetve a szerelmünktől. Azt az energiát, amit te, és a többi hasonló morcoska a gyűlölködéssel tölt, mi inkább egymásra fordítjuk.
Mert ha már van egy ilyen nap, miért ne ünnepeljük meg?
Ja, mert hogy amerikai? Na és? Attól még lehet jó ötlet.
Vagy azért, mert ezen az üzleteknek bevételük van? És? Sz**rok rá. Ha a szerelmemről van szó, nem azt fogom nézni, hogy most a TESCO-nak meg a virágboltnak párszáz forinttal több vagy kevesebb-e a bevétele.
Én leszarom az egész hülyeséget.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!