Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem katasztrófa a magyar férfiak kinézete?
szerintem itt senki sem akarna, de leginkább senki sem tudna vitába szállni veled, mert gyanítom, hogy nem csak a szépséged határtalan hanem a műveltséged és az intelligenciád is.
sajnos mi magyar férfiak igénytelenségünkből fakadóan nem jutunk el kis hazánk határain kívül máshova -veled ellentétben- így nem tudnánk és nem is mernénk cáfolni az alábbi állításaidat. ha te mondod minden bizonnyal úgy is van, itt vitának nincs helye!
ha esetleg lennél olyan jó akkor még itt nyilvánosan pár tanáccsal elláthatnál bennünket, hogy miben kellene változnunk, hogy az utcán sétálva ha szembe jövünk veled akkor ránk bírj nézni és ne kelljen félrekapnod a fejed. persze semmit sem tudunk adni cserébe, de nyilván magasztos gesztus lenne.
szakadok :DD haha :D
na de a lényeg : leírhatnád milyen egy egyéniség szerinted erzsike :).Bár én magam nem adok a te véleményedre Sőt senkiére ,és tarkómat is jóképűnek tartom.Na de beszélgessük.Nem forgattam én benned semmit úgyhogy nyugtasd meg magad.Nem tudom mit kell magad védeni egyből KI BÁNTOTT?????????????? MI?
tudtam hogy az az alapja hogy mi miket írunk a lányokról fojjj!
amúgy közlöm durvákat néha ! de mondom hogy az összes !
hát figyu erzsi,én nem divatolok sehol.Angliába megtehetik hogy vesznek menő ruhákat, itt meg mennek az ázsiába ,hát ez van nekem sincs 45 ezres farmerom.:D pénzéhes vagy ? kiderül a turpisságod az euróra fáj a pi*nád meg az angol fontra???? és ha én kimegyek olaszba, akkor én a jellegzetes épületeket nézem a történelem és kultúra egy örök darabját.A nevezetességeket.A régi birodalmat megújulva.
És nem azt hogy kin van Armani! vagy kinek szögletes a pofája tudod miért erzsi ?? azé ba*zdmeg mert én művelt intelligens ember vagyok!!!!!!
bocsásson meg az a tetű szemétláda akinek azéé nem jövök be mert nem hugo boss az alsógatyám.én kérek elnézést :DD
am a fateros írásodon megint elkezdtem nevetni.:):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!