Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek? Szeretem és állítólag még ő is engem, de közben új barátnője van.
Hát lehet, hogy azt a lányt már ismerte korábbról, amikor kezdett megromlani köztetek valami. Lehet nem csalt meg vele és addig nem jött össze, viszont egy szakítás után jól esett valakinek rögtön a karjaiba omlania, főleg ha be is jött neki az a csaj.
Hát nézd.. ha te is szereted és ő azt mondja szeret téged, akkor mondd meg neki hogy válasszon: vagy te vagy a mostani barátnője. Ha téged választ tényleg szeret, és van esélyetek az újrakezdésre. Ha nem... (remélem nem így lesz) akkor el kéne őt felejtened, mert nem érdemel meg téged és jön majd olyan srác aki megbecsül.
Amúgy mennyi idősek vtok?
Az, hogy gyorsan összejött valakivel szerintem nem jelent semmit. Vannak direkt "felejtésre használt" lányok is sajna. Én azt nem értem, miután újra összejöttetek, miért nem szakított a lánnyal? Ez azért már nagyon nincs rendben.
Ha szakít azzal a lánnyal, lehet valami, de ha nem, akkor hagyd a fenébe, mert innentől kezdve csak játszik Veled. Ezt hidd el nekem. Ne engedd, hogy kihasználjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!