Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért olyan ellenségesek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan ellenségesek az emberek ha két azonos neműt együtt látnak?

Figyelt kérdés
nekik is joguk van elmenni beülni valahova kézen fogva sétálni mint bármelyik másik heteró párnak.
2014. febr. 12. 15:11
1 2
 11/19 anonim válasza:

Mert olyan beszűkült tudattal rendelkeznek, hogy nem képesek elfogadni azt, ha valaki egy kicsit eltér tőlük.

Ettől még persze nem fognak különbözni egymástól, hiszen senkit sem ez határoz meg, mint embert.

Magasabb szintű tudatosság = belső béke megtalálása = önmagunk és a körülöttünk lévő világ elfogadása olyannak, amilyen. Kár, hogy a társadalmi programozásunk pont ezt próbálja kiölni belőlünk.

2014. febr. 12. 15:40
 12/19 anonim ***** válasza:

én se értem azokat, akik a gyerekeiket féltik, hogy látnak két azonos neműt kézen fogva sétálni... a melegek nem pedofilok, tőlük nem kell féltened a gyerekedet... mondjuk az ilyen emberre kíváncsi lennék, aki ilyen ellenséges a melegekkel és pl. a fiát látná véletlenül egy másik sráccal ölelkezni, mit szólna...

meg tényleg a lánypárok és a fiúpárok között miért ilyen nagy a különbség társadalmi elfogadottság szempontjából. két csaj együtt miért más, mit két srác?

azonkívül meg, ha a társadalmunk elfogadóbb, nyitottabb lenne, nem kellene ezen izgulni, hogy egy heteronak milyen reakciói lesznek, ha melegeket lát együtt

2014. febr. 12. 16:30
 13/19 anonim ***** válasza:
Mert mindenből olyan nagy ügyet csinálnak. Most őszintén, kit érdekel, hogy ki mit csinál? Csak az öreg, pletykás házimancikat, akiknek már az is hír, ha az egyik emeleten a szomszéd felújít. Meg a konzervatívokat, akik nem tudják megmagyarázni, hogy miért, de ez tuti bűn.
2014. febr. 12. 16:47
 14/19 anonim ***** válasza:
azért mert a férninak a nő lett teremtve a nőnek meg a férfi
2014. febr. 12. 17:57
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem mindenki ellenséges, csak aki információszegénységéből kifolyólag félelemben él.
2014. febr. 12. 18:20
 16/19 anonim ***** válasza:
Mert nem természetes, a gyerekeknek sem tesz jót, hogy ilyen undormányt látnak, plusz ez egy lelki terror nekik, már 2000 éve nem elfogadott, miért pont most változzon ez? Vagy mert vallásellenes, és két férfi közösülését tiltja a Biblia, vagy csak simán gusztustalan, és még folytathatnám, de szerintem értjük egymást ennyiből is.
2014. febr. 12. 23:50
 17/19 anonim ***** válasza:

Ha visszataszító külsejű, dagadt embert lát a gyereked, akkor ő is dagadt lesz? Vagy mozgássérültet, vakot, elálló fülűt, feketét, sárgát stb.

Nem mondom, hogy minden vágyam azonos nemű párok enyelgését látni (kivéve persze a nőkét, disznó pasi vagyok én is :DD), de nem rám tartozik, hogy más hogyan tud boldog lenni, amíg ezzel az én életemet ténylegesen nem befolyásolja negatívan.

2014. febr. 12. 23:57
 18/19 anonim ***** válasza:

"nem természetes" - a természetben is létezik homoszexualitás, kézen fogva sétáló, csókolózó, misszionárius pózban szeretkező párok viszont nem, akkor ne inkább ezeket tiltsuk be?

"a gyerekeknek sem tesz jót, hogy ilyen undormányt látnak, plusz ez egy lelki terror nekik" - lásd előző válasz + a gyerekek egyébként könnyebben elfogadják a másságot, ha valaki normálisan elmagyarázza nekik

"már 2000 éve nem elfogadott, miért pont most változzon ez?" - a nők is másodrendűek voltak több évezreden át, francokat kapjanak most szavazati jogot, takarodjanak vissza a konyhába

"vagy mert vallásellenes, és két férfi közösülését tiltja a Biblia" - a házasság előtti szexet is tiltja, meg még sok mindent, ami manapság természetes

"vagy csak simán gusztustalan" - lásd kövér emberes példa

2014. febr. 13. 00:01
 19/19 anonim ***** válasza:

"nem természetes" - a természet az maga az univerzum, így ami abban létezik, az csak természetes lehet.

"a gyerekeknek sem tesz jót" - nem tesz jót, de rosszat sem. Mutass valamilyen tudományos kutatási eredményt, ami igazolja a homoszexualitás vizuális érzékelésének személyiségfejlődésre gyakorolt negatív hatását!

"ez egy lelki terror nekik" - igazold!

"már 2000 éve nem elfogadott" - Miért, mi volt 2000 éve?:) Ki fogadja el/ki nem fogadja el?:)

"miért pont most változzon ez?" - Miért ne?

"mert vallásellenes" - inkább legyen valami vallásellenes, mint életellenes. A vallásháborúk a vallás nevében lezajló mészárlások voltak. Innentől kezdve sz@runk rá, hogy mi ellentétes ezzel a vallással.:)

"két férfi közösülését tiltja a Biblia" - Annak tiltja, aki akarja. Nekem például csak az állam tilt dolgokat. Még jó, hogy nem írták bele a bibliába, hogy ne vegyünk levegőt mert az tisztátalan a mi tüdőnknek.:)

"vagy csak simán gusztustalan" - a hányás például az.. tiltsuk be!:D

"szerintem értjük egymást ennyiből is." - értjük, hogy információszegénységben szenvedsz. Nem azért, mert kénytelen vagy, hanem mert neked így kényelmes. Könnyebb elutasítani a dolgokat, mint megérteni.

2014. febr. 14. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!