Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon a meleg kapcsolatokban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon a meleg kapcsolatokban sem létezik "csak barátság" miként fiú és lány között sem lehet "csak barátság"?

Figyelt kérdés

Mire gondolok?

Van egy osztálytársam aki bevallottan meleg. Odajött hozzám és közölte velem, hogy teteszem neki és mi lenne ha járnánk.

Erre közöltem, hogy bocs, de nem vagyok meleg. Lehet hogy epr pillanat nincs barátnőm, de ez nem azt jelenti hogy meleg lennék.

Erre ő közölte hogy sajnálja, de akkor mi lenne, ha "csak barátok" lennénk.

Erre mondtam, hogy tőlem. Főleg azért mondtam ezt hogy hagyjon békén.

De igazából azóta együtt járunk edzeni, sörözni, vagy csak lógni -és igazából tök jól elvagyunk.

Na most a környezetem meg piszkál, hogy elég furcsa kapcsolat ez.

Tényleg furcsa?

Szerintem nem létezik csak barátság fiú és lány között. Na de vajon létezik csak barátság két fiú közt, ha az egyik meleg?

2014. febr. 12. 14:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

A környezeted, tele van unintelligens emberekkel.

Létezik csak barátság igen. Úgy tudom, hogy a melegek intelligensebbek átlagos hetero társainknál, úgyhogy örülj neki hogy van egy kedves barátod, s ne foglalkozz a környezeteddel.

2014. febr. 13. 13:33
 12/14 Voyager24 válasza:
Egyértelműen lehet barátság hetero fiú és hetero lány között vagy meleg fiú és hetero lány között vagy hetero srác és leszbikus lány között vagy....bármi lehetséges a barátság nem nemi identitás függő. Nem a nemed és nem is a szexuális orientációd fogja meghatározni hogy kivel barátkozol vagy kivel nem, ezt egyfajta belső kisugárzás fogja megmutatni. Oké hogty a barátod meleg és világos hogy le akar téged téríteni a heteroszexualitásról, de ha egyértelműen világossá teszed számára hogy közöttetek a kapcsolat esélytelen akkor talán tovább lép. De még csak tévedésből se öleld át vagy húzd magadhoz mert akkor csak tovább él benne a remény. Én a helyedben disznókodnék neki :P büfőgés, fingás, orr túrás stb tuti hogy kiábrándul belőled :)
2014. febr. 13. 21:24
 13/14 A kérdező kommentje:

nem feltétlenül.

csak arra akar rávenni hogy próbáljak ki mást is, hátha megtetszik.

és ki tudja, lehet igaza is van.

hogy le akar téged téríteni a heteroszexualitásról,

2014. febr. 14. 09:20
 14/14 anonim válasza:
Most ha szerinted menne az összefekvés 1-2 esetben akkor próbáld ki. De előbb tisztázd le vele is,hogy csak azt többet nem.
2015. máj. 15. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!