Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a meleg kapcsolatokban sem létezik "csak barátság" miként fiú és lány között sem lehet "csak barátság"?
Mire gondolok?
Van egy osztálytársam aki bevallottan meleg. Odajött hozzám és közölte velem, hogy teteszem neki és mi lenne ha járnánk.
Erre közöltem, hogy bocs, de nem vagyok meleg. Lehet hogy epr pillanat nincs barátnőm, de ez nem azt jelenti hogy meleg lennék.
Erre ő közölte hogy sajnálja, de akkor mi lenne, ha "csak barátok" lennénk.
Erre mondtam, hogy tőlem. Főleg azért mondtam ezt hogy hagyjon békén.
De igazából azóta együtt járunk edzeni, sörözni, vagy csak lógni -és igazából tök jól elvagyunk.
Na most a környezetem meg piszkál, hogy elég furcsa kapcsolat ez.
Tényleg furcsa?
Szerintem nem létezik csak barátság fiú és lány között. Na de vajon létezik csak barátság két fiú közt, ha az egyik meleg?
A környezeted, tele van unintelligens emberekkel.
Létezik csak barátság igen. Úgy tudom, hogy a melegek intelligensebbek átlagos hetero társainknál, úgyhogy örülj neki hogy van egy kedves barátod, s ne foglalkozz a környezeteddel.
nem feltétlenül.
csak arra akar rávenni hogy próbáljak ki mást is, hátha megtetszik.
és ki tudja, lehet igaza is van.
hogy le akar téged téríteni a heteroszexualitásról,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!