Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelem után létezik barátság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem után létezik barátság?

Figyelt kérdés

Volt egy két éves kapcsolatom, ami nagyon sokat jelentett nekem és meghatározó volt az életemben. Főleg azért, mert azzal a sráccal volt az első csókom, vele vesztettem el a szüzességem, és olyan érzéseket tapasztaltam meg mellette amikről álmodni sem mertem korábban (pozitív értelemben). Persze sajnos ez a szerelem sem tartott örökké, az utolsó fél év szörnyű volt ezért én szakítottam vele. Ez már egy éve történt. Azóta egyszer beszéltem vele, amikor szülinapomkor rám írt, egyébként nem sok mindent tudok róla, csak amit a közös barátok megemlítenek ha néha szóba jön. Szokták mondani, hogy még mindig szeret, nem tudta túl tenni magát rajtam, és még mindig szingli (max egy-két egy éjszakás kalandja volt). Nekem viszont 4 hónapja van barátom, akit nagyon szeretek, Viszont mostanában egyre gyakrabban gondolok az exemre. Nem úgy mint férfire, akihez vonzódom és szívesen újrakezdeném vele, hanem mint emberre akivel egy jót szívesen beszélgetnék bármikor.

Szerintetek érdemes lenne keresnem? Működhet egyáltalán az ilyesmi barátként? Hasonló sztorik is érdekelnének!:)

2014. febr. 9. 17:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem hiába mondják,hogy barátságból lehet szerelem,de szerelemből barátság soha.Szerintem nem kéne erőltetni a témát.
2014. febr. 9. 17:22
 2/6 anonim válasza:
Szerintem bármi is történt köztetek, mindenképp próbáld felkeresni és barátok még simán lehettek :)
2014. febr. 9. 17:23
 3/6 anonim ***** válasza:
ha ő még tényleg szeret, te meg nem akarsz semmit,akkor minek keresnéd? csak neki lenne rossz.. nem, így nem létezhet.reménykedne.én az exemmel szoktam időnként beszélni, normális, jó viszonyunk van,de mert semmi olyat nem érzünk már a másik iránt.neki is van más, én meg hm elvagyok...:D így működhet.
2014. febr. 9. 17:26
 4/6 anonim ***** válasza:
van akiknél működik és van akiknél nem. Ez csak akkor derül ki ha megpróbáljátok.
2014. febr. 9. 17:27
 5/6 Moszuke ***** válasza:

szerintem csak a nagyon rövid ideig tartó tipikus fellángolt és el is múlt szerelemből lehet csak barátság.

(van ilyen barátnőm, csak azért gondolom így)

az évekig együtt voltunk és legyünk barátok téma sztem nem működik. max ilyen felületes tessék-lássék barátság szinten.

2014. febr. 9. 17:27
 6/6 anonim ***** válasza:
3-as vagyok, mi is 2évig voltunk együtt az exel.
2014. febr. 9. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!