Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom olyan dolgott tett, amivel beletaposott a lelkembe. Jogos a felháborodásom?
Tegnap tudtam meg, hogy hosszas betegeskedés után meghalt a nagymamám. Épp a munkahelyemen hìvott fel anyu és én egyből elmondtam a barátomnak. Elég szarul éreztem magam ìgy is, de nem szerettem volna hosszasan panaszkodni, de ugye irtam neki napközben, hogy nem alig várom, hogy hazamenjek, nem vagyok jól, stb..
Fura egyszavas válaszokat adott, kéedeztem tán zavarom-e (nem dolgozott, otthon volt) erre ìrta hogy tudja milyen èrzés ez, de sajnos tènyleg nem tud mit kezdeni ezzel a helyzettel...
Na most tisztában vagyok azzal h nem egy lelkizős tìpus, de ez rosszul esett.. feltette a kezét kb.. este pedig eltűnt, átment inni egy haverjához... telefonon nem tudtam elérni, le van tiltva most.
Igazából amikor egy hónapja meghalt a legjobb barátjának a nagyanyja, meg se kérdezte mikor lesz a temetés. Egyszerűen rendkìvül bénán kezeli az ilyet, de könyörgöm.. fel kell nőni. Vagy vannak ilyen embertìpusok, ennyi??
Jó, nem tud vele mit kezdeni, vannak ilyen emberek.
De ahhoz ugyan mit kellene csinálnia, hogy végighallgasson? Semmit, csak ott lennie.
Ezt azért nem ártana átbeszélned vele, mert mi lesz később, ha bármilyen komoly problémád lesz, mindig úgy áll majd hozzá, hogy eltűnik?
"A haverja nagymamáját ismerte 12 éve, kb minden hèten kétszer náluk volt. Mivel a srác anyja pár éve meghalt, a nagymama volt a pótanyuka. Az én mamámat is ismerte természetesen.
Az is megbocsátható, ha nem jön el a temetésre?"
Más, hogy ismeri, és megint más, hogy mennyire közel áll hozzá...
Temetés: én pl. irtózok a temetőktől, nem tudom megmagyarázni.. temetésre csak akkor megyek, ha az illető közel áll hozzám.
De ha a párom hozzátartozója halna meg, olyan, aki nem áll hozzám közel, csak azért elmennék, hogy a páromat támogassam.
Ha nálatok ez nem evidens, akkor mondd meg neki, hogy szeretnéd, ha melletted lenne! Ha ezek után sem megy el, akkor már el kell gondolkodnod a kapcsolatotokon....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!