Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Más is volt már ilyen helyzetben? Más lány is tett már ilyet?
Megcsaltam a barátomat.Többször csókolóztam ugyanazzal a fiúval.Akkor elég bizonytalan voltam és azt hittem nem szeretem már a barátomat,de most rájöttem,hogy nem akarom elveszíteni.A fiú akivel megcsaltam szeret engem.Elmondjam a barátomnak?Már 4 és fél éve vagyunk együtt.Kicsit laposnak éreztem ezt a kapcsolatot és a megbízás is nehezen megy,de nem csodálkoznék ha a barátomnak sem menne többet.Szívem szerint hallgatnék róla,mert egy görény vagyok.Senki nem tud erről,én nem mondtam senkinek és a fiúval is megígértettem,hogy nem beszél róla senkinek.Azt hittem én is viszont szeretem a fiút,de pár napja rájöttem nem érzek iránta többet barátságnál.
20L
Minek ri*ancozzátok? Ismeritek azt a bibliai részt, hogy "az vesse rá az első követ..."?
Magyarul 15,5 éves korod óta ugyanazzal a sráccal jársz és kibújt belőled a kíváncsiság így 20 évesen. Megesik, főleg ha valaki ilyen korán így elkötelezi magát - persze ez ilyen korán kezdődő kapcsolatok is lehetnek jók, csak könnyebben megesnek a tiédhez hasonló dolgok.
Igen, más lány is csinált már ilyent, sőt még ilyenebbet is ha ez megnyugtat.
De végeredményben neked kell dönteni: én egyszer tettem ilyet, egy sokkal rövidebb kapcsolatban. Bevallottam, de nem lett vége - illetve nem akkor és nem azért.
Én mondjuk többre értékelem az őszinteséget, mint a konfliktusmentességet, szóval nekem inkább vallja be a másik, persze meg fogom kérdezni, hogy mégis miért, de akkor is jobb tudni. Viszont a kapcsolatotokat csak te látod belülről, nem én.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!