Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Más is volt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Más is volt már ilyen helyzetben? Más lány is tett már ilyet?

Figyelt kérdés

Megcsaltam a barátomat.Többször csókolóztam ugyanazzal a fiúval.Akkor elég bizonytalan voltam és azt hittem nem szeretem már a barátomat,de most rájöttem,hogy nem akarom elveszíteni.A fiú akivel megcsaltam szeret engem.Elmondjam a barátomnak?Már 4 és fél éve vagyunk együtt.Kicsit laposnak éreztem ezt a kapcsolatot és a megbízás is nehezen megy,de nem csodálkoznék ha a barátomnak sem menne többet.Szívem szerint hallgatnék róla,mert egy görény vagyok.Senki nem tud erről,én nem mondtam senkinek és a fiúval is megígértettem,hogy nem beszél róla senkinek.Azt hittem én is viszont szeretem a fiút,de pár napja rájöttem nem érzek iránta többet barátságnál.

20L

2014. febr. 6. 20:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Pfff kis r*bi
2014. febr. 6. 20:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Riiiibanc :D
2014. febr. 6. 20:23
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha így van, akkor felejtsd el és senkinek egy szót sem soha. Ennyi.
2014. febr. 6. 20:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerinted ha a srác rájön, hogy te mégse szereted őt, nagy bosszúéhes szerelmi bánatában mi lesz az első dolga? Naná, hogy elmondja a párodnak! De meg is fogod érdemelni. Nem az a megoldás az ellaposodott, bizonytalan kapcsolatban, hogy gerinctelen módon megcsaljuk a másikat...
2014. febr. 6. 20:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Senkinek nem mondtad még el, most is csak pár ezren értesültek erről Tőled. Kérdésedre azt tanácsolom, ne mondd el neki. Ha esetleg a görény mégis elmondaná neki vagy másnak és ő arról értesülne, akkor még mindig letagadhatod, azzal, hogy az illető csak akarta, de te nem mentél bele, így bosszúból mondja, amit mond. A barátodnak csak fájdalmat okoznál, remélhetőleg ezt nem akarod.
2014. febr. 6. 20:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Az exbarátnőm a fiúját durvábban caslta meg velem de elmondta neki a fiúval megbeszéltük a dolgot ők is együtt maradtak a lényeg hogy elintéztük és ami maradt az a lelkiismeret furdalás de jobb mint ha senki nem tudna róla hármunk között maradt azóta senki nem hozta fel a témát.
2014. febr. 6. 20:27
 7/10 anonim ***** válasza:
29%
Nem lennék a helyzetedben. Szerintem nem vagy r.banc. Az biztos hogy nem szép az mit tettél, de ettől még nem vagy rossz ember. Lelkiismereted van. Ha tanulsz ebből az esetből az már egy lépés a jobb út felé.
2014. febr. 6. 20:27
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Ettől még nem vagy rib.nc!Én elmondanám, a lelkiismeretem nem engedné meg hogy ne mondjam el..de ez én vagyok.
2014. febr. 6. 20:28
 9/10 anonim ***** válasza:

Minek ri*ancozzátok? Ismeritek azt a bibliai részt, hogy "az vesse rá az első követ..."?

Magyarul 15,5 éves korod óta ugyanazzal a sráccal jársz és kibújt belőled a kíváncsiság így 20 évesen. Megesik, főleg ha valaki ilyen korán így elkötelezi magát - persze ez ilyen korán kezdődő kapcsolatok is lehetnek jók, csak könnyebben megesnek a tiédhez hasonló dolgok.

Igen, más lány is csinált már ilyent, sőt még ilyenebbet is ha ez megnyugtat.

De végeredményben neked kell dönteni: én egyszer tettem ilyet, egy sokkal rövidebb kapcsolatban. Bevallottam, de nem lett vége - illetve nem akkor és nem azért.

Én mondjuk többre értékelem az őszinteséget, mint a konfliktusmentességet, szóval nekem inkább vallja be a másik, persze meg fogom kérdezni, hogy mégis miért, de akkor is jobb tudni. Viszont a kapcsolatotokat csak te látod belülről, nem én.

27F

2014. febr. 6. 20:49
 10/10 anonim ***** válasza:
A barátja a hülye hogy együtt van egy ilyen ribivel.
2014. febr. 6. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!