Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jogosan haragszom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan haragszom a páromra?

Figyelt kérdés

Próbálom röviden leírni:

Másfél éve vagyunk együtt a párommal (ő 30/F). Fél éve élünk együtt. Tavaly a valentin napot nagyon elszúrta (kb 1 órára találkoztunk utána ment a dolgára,mert neki az fontosabb volt). Rosszul esett de túl léptem rajta.

Párszor feljött a dolog mostanában és a tudtára adtam,hogy idén örülnék valamivel kellemesebb valentin napnak,mert nekem ez rosszul esett. Aznapra úgy is intézte,hogy itthon legyen ,mielőtt én elmegyek dolgozni (mivel csütörtökön is csak este találkozunk itthon,reggel még elkísért volna az orvoshoz és szombaton is a munkám miatt) Így maradt a péntek délelőtt. Erre ma reggel felhív és közli,hogy van egy kis mellékes és zavarna e ,ha csütörtökön és pénteken dolgozna. Az még csak egy dolog,hogy a csütörtököt így nélküle kell intéznem,mert nem zavar,de hogy ennyire ne legyen tekintettel arra,hogy a péntek nekem milyen fontos nagyon rosszul esett! Ráadásul nem vagyunk annyira rászorulva arra a munkára,ezért nem is értem.

Azóta nem vettem fel neki a telefont, küldözgette az sms-eket,hogy miért haragszom azért mert elmenne dolgozni?

Elveszett a remény, hát már mindig én kerülök az utolsó helyre? Azóta 4 smst is írt,hogy ne haragudjak nem akart ekkora bajt,akkor inkább nem megy sehova és itthon lesz velem és sajnálja ,hogy ma nem tudtunk beszélni, de egyértelműen érezhető,hogy nem azért írta,mert így gondolja,hanem mert tudja hogy ezt akarom hallani.

Szerintem (mivel ez már a sok sok sokadik eset,hogy semmibe veszi a kérésem és érzéseim) most többre van szükség egy bocsánatkérésnél. Ettől a ne haragudjtól nem fog megváltozni semmi.

Vélemények ,észrevételek? Az undok megjegyzésektől kíméljetek kérlek.

20/L

2014. febr. 11. 22:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha a haverjaival lógna helyetted, akkor azt mondanám, hogy igazad van. De úgy, hogy ahelyett, hogy egy csinált ünnepen veled töltené az idejét, inkább dolgozik... Hát, szerintem nincs igazad. Ráadásul ha hétvégén ráér, miért ne akkor szórakoznátok egyet és pótolnátok be?
2014. febr. 11. 23:21
 12/14 anonim ***** válasza:
ennyire fontos ez a valami ünnep? love ünnep nemrég csinálták. ugyanmár....
2014. febr. 12. 00:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy ezt így fel kellett volna fújni. Jó, rendben, abban igazad van, hogyha neked ez tényleg ennyire fontos, és ő megígérte, akkor utána tartsa is be az ígéretét, meg legyen rá tekintettel, hogy neked ez sokat jelent. De hát nem arról volt szó, hogy bejelentette, hogy akkor ő most elmegy dolgozni pénteken, hanem csak megkérdezte tőled, hogy téged ez mennyire zavarna, mert hát jó lenne az a kis pénz, stb.

Ezért felesleges őt azzal büntetned, hogy nem veszed fel neki a telefont, meg nem válaszolsz az sms-eire, amikor utána ráadásul meg is írta neked, hogy jó, akkor inkább veled lesz, hogy örülj. Most miért bántod, ha végül belement, hogy úgy történjen a péntek, ahogy te szeretnéd? Azt írod, hogy "rezhető,hogy nem azért írta,mert így gondolja,hanem mert tudja hogy ezt akarod hallani", de hát basszus, ezt meg te fogadd el, hogy neki nem fontos ez az egész nevetséges felhajtás, ami Valentin-nap néven fut... őt ez nem érdekli, Te viszont érdekled, és te fontos vagy neki, ezért ha ezzel a kedvedben járhat, akkor bohóckodik veled pénteken, hogy örülj a közös Valentin-napotoknak és kész. De azt azért nem kell elvárni tőle, hogy ő is ugyanúgy várja, meg lelkesedjen érte. Egyértelmű, hogy miattad csinálja, mert téged szeret és próbál a kedvedben járni, de azért nézd el neki, ha szerinte a pénzkeresés értelmesebb elfoglaltságnak tűnik, mint egy Valentin-nap...

Ott van az évfordulótok! Szerintem az pl sokkal fontosabb ünnep, mint ez (ez nem is ünnep igazán, amerikai marhaság, mi meg szépen átvettük...), majd akkor sértődj meg, ha az évfordulótokat nem akarja veled tölteni. De addig ne fújd fel ennyire ezeket a dolgokat, ez a péntek is csak egy olyan nap, mint a többi.

2014. febr. 12. 09:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Ennyi kicsikém:! Nem vagytok annyira rászorulva arra a munkára, meg megígérte, hogy otthon lesz veled, de ha neki tetszik az a munka, miért ne csinálhatná? Meg mi az hogy sokadik eset volt? Mióta strigulázod te a dolgait? Mi vagy te? Az anyja, tanára, parancsolója? Kicsikém lehet, hogy valamit megígért, de ha változtatni akar a programon akkor szerintem fenn tarthatja magának azt a jogot. Tehát az ígéretet sem szabad kézpénznek venni, mert ha valami nem úgy alakul, ahogyan azt várod, akkor sajna nagyot fogsz koppanni azt hiszem! Viszont ahogyan elnézlek kedves kérdező!: 20 éves vagy még csak, tehát előtted áll még az egész élet, úgyhogy annyit fogsz te szerintem még csalódni az életben, mint amennyi csillagot nem bírsz majd megszámolni az égen azt hiszem!!Úgyhogy én ugyanezt kívánom neked kicsikém, hogy semmi máson ne kelljen problémáznod az életben csak ezen az egyetlen egy dolgon!. Ja és ha ő szólna bele abba, hogy milyen munkát csinálj/vállalj, te elvárnád tőle mi, hogy ő mindenben támogasson, de te ezek szerint visszafele nem nagyon akarod megadni?. Na menj már innen!! Szerintem ezt inkább vele beszéld meg személyesen, ahelyett hogy itt panaszkodsz a nyílvánosság előtt!. Viszont te elvárnád tőle, hogy ne a hátad mögött, vagy itt a gyakorin panaszkodjon. Na menj innen!
2018. máj. 6. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!