Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket ugyanúgy zavarna ez?
3 éve vagyunk együtt a barátommal. Nagyon szeret, folyton dicsér is, hogy milyen szép, szexi stb. vagyok, de közben az online újságjában (filmkritikák) a cikkekben minden nőre akad valami szép megjegyzése szintén.
Tudom, hogy nézni szabad, és tisztában is vagyok vele, hogy sok nőt is szépnek láthat rajtam kívül, de ezeket így "nyomtatásban" is látni... Nagyon zavar, és kissé megalázónak is érzem.
Korrekt válaszokat várok.
nem tudsz vele mit tenni, remélem azért ha egy olyan nő hirtelen előtte teremne nem menne el vele és téged ott hagyna a picsbe.. nézz meg meztelen pasikat, ragaszd ki a szobád falára meg mittomén..hagy érezze miylen szar..
ilyenek a férfiak sosem jó nekik semmi..csak a sok tucatribi akik tökéletesek
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Várom a további hozzászólásokat.
Teljesen megértem az érzéseid, de azt is vedd figyelembe, hogy filmkritikat ir, nem pedig a legjobb haverjanak levelet... ha mondjuk te egy nöi lapnál lennél ujsagiro, akkor neked meg egésznap a jó pasikat "kellene" dicsergetnek.
De tenyleg egyetértek Veled, rossz ilyeneket hallani és a pasid lehetne kicsit toleransabb is.. az ilyenek nem tesznek jot az önbizalmunknak! Sztem ezt nyugodtan elmondhatod neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!