Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jo taktika ha nem csajozok, keresgelek, csak elem az eletem, dolgozom, szorakozom?
Figyelt kérdés
16 eves koromtol 21-ig volt egy baratnom. Mar ket eve otthagyott. Azota rengeteget probalkoztam de semmi sikerem nem volt. Az exem azzal bucsuzott el tolem hogy soha nem lesz senkim, mert olyan ronda, kis micsodaju pasi senkinek nem fog kelleni mint en, minden csaj a hatam mogott kinevet vagy szan engem.
Kb. 30 olyan csajt talaltam akivel el tudtam volna kepzelni. Aktiv eletwlet elek rengeteg ismerosom van. Egyikbol se lett semmi, finoman le lettem pattintva.
Most mar ugy vagyok vele hogy inkabb nem probalkozom, majd ha bejovok valakinek akkor ugyis kialakul. En hiaba erolkodok. Hagyom hogy vigyen az elet.
Mit gondoltok jo taktika?
2014. febr. 10. 22:44
1/2 anonim válasza:
jó taktika, és különben is ma már az udvarlások/próbálkozások nagy része csak szánalmas megalázkodások a nők előtt, ne csak a lány választása legyen a fontos, a nő is érezze megtiszteltetésnek ha (kultúráltan persze) őket akarják választani
2/2 anonim válasza:
Mindenféleképpen ki kell éld magad.. Gyűjts tapasztalatokat és ismerkedj. SEMMIKÉPPEN SE ZÁRKÓZZ BE!! Nekem bevált, rengeteg lány ismerősöm van, akikkel kölcsönösen kedveljük egymást és talán egyszer rábukkanok közülük arra a lányra, akivel komolyan össze akarok majd állni, de egyelőre 27 évesen még fiatalnak, komolytalannak érzem magam egy élet végéig szóló kapcsolatra, ezért ismerkedek, flörtölgetek, barátkozok, beszélgetek, és nagyon-nagyon sokat viccelődök, poénkodok. Így kell csinálni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!