Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a barátnőm már nem szeret, de én nagyon szeretném ha velem lenne nyáron?

Figyelt kérdés
Én szeretem. Érdemes könyörögni?
2008. júl. 20. 10:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Semmi jó nem fog kisülni belőle. Ne kösd az ebet a karóhoz, mert annyit fogsz csak elérni, hogy nemcsakhogy nem fog szeretni, de még meg is utál. Keress magadnak inkább valaki mást! :) Ne küszködj a jelenlegivel. Ha már nem szeret, veszett minden!
2008. júl. 20. 10:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

szerintem, ha nem szeret, engedd el.

csak megkeserítené mindkettőtök nyarát.

neki szenvedés lenne, nekd meg gyötrelem, mert tudnád, hogy csak színjáték.

képes lennél olyanra kérni, amit nem szertne?

nem tudom hány éves vagy, de szerintem nyugodtam keresgélj tovább...

én mindíg azt mondom: az igazi melletted marad, mert hogy ő az igazi.aki nem az, meg had menjen

2008. júl. 20. 10:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Velem is ugyanez történt, mint veled. A barátnőmmel szakítottunk a nyár elején, de azóta is jóban vagyunk, de csak barátság szintjén. Én is gondolkodtam rajta, hogy újrakezdeném vele, de rájöttem, hogy nem szabad, mert azzal a barátságunkat kockáztatnám. És még mindig jobb, hogyha csak barátként tekint rám, mintha egyáltalán nem is lenne köztünk semmi.

2008. júl. 20. 13:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Semmiképpen se.Írod,hogy nem szeret már téged.Tehát értelme sem lenne sok.

Inkább járj nyitott szemmel,hátha akad egy olyan lány,aki téged is viszont fog szeretni.Őt meg el kell engedned,ha menni akar.

2008. júl. 20. 16:51
 5/5 anonim ***** válasza:
én könyörögtem, hogy a nyárra még maradjon velem, utána mehet, ha gondolja..és azóta sikerült visszahódítanom.
2008. júl. 20. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!