Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a barátnőm már nem szeret, de én nagyon szeretném ha velem lenne nyáron?
szerintem, ha nem szeret, engedd el.
csak megkeserítené mindkettőtök nyarát.
neki szenvedés lenne, nekd meg gyötrelem, mert tudnád, hogy csak színjáték.
képes lennél olyanra kérni, amit nem szertne?
nem tudom hány éves vagy, de szerintem nyugodtam keresgélj tovább...
én mindíg azt mondom: az igazi melletted marad, mert hogy ő az igazi.aki nem az, meg had menjen
Kedves Kérdező!
Velem is ugyanez történt, mint veled. A barátnőmmel szakítottunk a nyár elején, de azóta is jóban vagyunk, de csak barátság szintjén. Én is gondolkodtam rajta, hogy újrakezdeném vele, de rájöttem, hogy nem szabad, mert azzal a barátságunkat kockáztatnám. És még mindig jobb, hogyha csak barátként tekint rám, mintha egyáltalán nem is lenne köztünk semmi.
Semmiképpen se.Írod,hogy nem szeret már téged.Tehát értelme sem lenne sok.
Inkább járj nyitott szemmel,hátha akad egy olyan lány,aki téged is viszont fog szeretni.Őt meg el kell engedned,ha menni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!