Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom 15 éves én meg 14 éves vagyok. Szeretnék együtt aludni csak azt nem tudom hogy hogyan vezessem fel a szüleimnek. Fiatalok vagyunk még az ilyenekhez? Ti mit gondoltok?
Most nemrég volt egy ugyanilyen téma.
Nézd... elhiszem, hogy MOST MÉG nem akarod. Majd a következőnél fogod akarni.
Úgyhogy én is azt tanácsolom, hogy beszéljétek meg mindketten a szüleitekkel. Előbb-utóbb - ha tényleg komolyan szeretitek egymást - engedni fogják.
De én is várnék vele még.
"Kíváncsi vagyok hogy i hogy fogtok ilyenekről beszélni majd a saját gyerekeitekkelxD"
Tök egyszerű taktikát dolgoztam ki: "Nem hiszek neked", majd "Akkor sem" :) Esetleg "Oké, neked hiszek, de neki nem". Lehet, hogy ilyen Tribbiani szintű, de ööö működnie kell :)
Utolsó, látom, te is egy """komoly""" nemkiskorú 13 éves lehetsz.. ezzel az értelmetlen, dacos kijelentéssel.
A kérdés feltevője látszik, hogy egy értelmes csajszi, aki CSAK szeretne együtt aludni a barátjával.
Szerintem szimplán kérdezd meg a szüleidet, ha nem, akkor pedig törődj bele és értsd meg, hogy nem. Szerintem túlélhető ottalvás nélkül a dolog.
Mi is 3 éven keresztül csak hétvégén tudtunk találkozni a párommal a 220 km távolság és a suli miatt. Pedig mi már nem 14-15 évesek voltunk..
Szóval fel a fejjel!
01:11 Gondolod hogy működik? Barátnőm szülei megpróbálták. Valahogy nem sikerült, nem is értem miért.
A kérdésre válaszolva: az "engedékenyebb" szülődnek mondd el hogy szeretnél a barátoddal aludni, és próbálj érveket felhozni mellette. Ha erre a "nem mert még fiatal vagy hozzá" szintű válaszokat kapod, akkor érdemes szolidan leoltani őket (legalábbis barátnőm szüleivel bevált), és később újra meg újra felhozni a témát, hogy ne legyen nyugodalmuk amíg meg nem engedik. Drasztikusabb megoldást nem merek javasolni, mert nem ismerem szüleidet.
Mért hiszi azt mindenki, hogycsak akkor tudnak szexelni ha együtt alszanak ? ti vagytok naivok nem a kérdező :D
ám szülői felfogáson múlik, próbálj meg beszélni velük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!