Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom, hogy megbocsássak-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, hogy megbocsássak-e neki?

Figyelt kérdés
Párom (19) jólelkű ember..soha senkit nem bánt,velem szemben is jólelkű volt eddig, mindent megtett értem. Nemrég bevallotta, hogy port szívott...nem értem a miértjét..nem tudom, hogy ez..végülis rám nézve is bűn, mert nem törődött az érzéseimmel. Nem tudom, mit tegyek most.
2014. febr. 10. 16:08
 1/9 anonim ***** válasza:
adj neki még egy esélyt. de ha folytatja, akkor küldd a fenébe
2014. febr. 10. 16:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Takarítani nagy bűn!
2014. febr. 10. 16:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, tudhatná, hogy a porszívás a nők kiváltsága és ragaszkodnak is hozzá!
2014. febr. 10. 16:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Fair dolog volt, hogy bevallotta, egy esélyt megérdemel
2014. febr. 10. 16:11
 5/9 A kérdező kommentje:
kac kac. :)
2014. febr. 10. 16:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Őszinte volt, ezt azért meg kell érteni. Neked nem mondta el rögtön, oké, nem szép dolog, de magának sokkal többet ártott ezzel, mint neked... Beszélgessetek erről az egészről!
2014. febr. 10. 16:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Amíg csak kipróbálta szerintem nincs gond, csak akkor szakíts vele ha függő lesz.
2014. febr. 10. 16:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát közöld be vele, hogy ezt többet nem tolerálod. S legyen is úgy.
2014. febr. 10. 17:09
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2014. febr. 10. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!