Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha karácsony tájékán lennénk 2 hetesek, akkor ajándékozzuk meg egymást, vagy inkább még ne? Ti mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
20 évesek vagyunk.2009. dec. 8. 09:18
1/8 anonim válasza:
Miről beszélsz?
Ha karácsonykor lennétek 2 hetesek, akkor még együtt sem vagytok? Álmodozol?
2/8 anonim válasza:
2 hete EGYÜTT vannak akkor már... Szerintem igen, de csak valami apróságot, ne vigyétek túlzásba, mert egyrészt hülyeség is, másrészt tök fölösleges! Mi is tavaly karácsonykor lettünk 2 hetesek kábé(dec.8-án jöttünk össze, azaz ma 1 éve:)), és mi is vettünk egymásnak ajándékot. Szal sztem igen!
3/8 A kérdező kommentje:
és te mit vettél 2 hét után a barátodnak?:D
2009. dec. 8. 09:52
4/8 anonim válasza:
Hú hát mondjuk én kicsit túlzásba vittem, de előzmény, hogy már korábban is ismertük egymást, és én akkorra már majdhogynem szerelmes is voltam... :) Szóval vettem neki egy Tonino Lamborghini parfümöt, egy karácsonyi macit, meg egy doboz Raffaellot (mert imádja:)). De sztem ha nem dúl még a láv, vagy csak nemrég ismeritek egymást, akkor elég lesz a maci is! :) Akkor tudod megfogni, ha valami személyeset veszel neki. Pl. ha van valami mesefigura, amit szeret, azt megveheted plüssnek, egyáltalán nem óvodás, szerintem aranyos! :) Parfüm is szóba jöhet, mert szerintem még annyira nagy személyeset nem tudsz kitalálni! :) Majd jövőre! ;) Bár most én is bajban vagyok, nincs ötlet, mit vegyek neki! :) Talán pulcsi... :) Sok sikert az ajándékvásárláshoz, és ha még tudok segíteni, vagy van kérdésed, írj! :)
5/8 anonim válasza:
Mi 2 éve december 1-én jöttünk össze, bennem fel sem merült igazából az ajándékozás gondolata (ciki tudom), ő meglepett egy tábla csokival és egy famacskával, mindkettőnek volt egy kis jelentése az elmúlt három hétre nézve, de nem volt túl drága sem.
6/8 anonim válasza:
Mi épp arról beszéltünk, hogy azt sem tudjuk mikor jöttünk össze. Szerintem ez a kéthetesek, hónaposak, fél évesek dolog.. teljesen felesleges baromság. Olyan mint a Valentin-nap, az emberek látták amerikai filmekben és akkor rögtön kell nekik is a kereskedők meg persze örülnek neki mint majom a farkának. Adj neki karácsonyra valamit, ne azért mert 2 hete vagytok együtt. Van elég NORMÁLIS ünneo az évben amikor lehet ajándékozni.
7/8 A kérdező kommentje:
én nem a 2 hetet akarom megünnepelni,csak most jön karácsony,és nem tudom hogy egyáltalán érdemes lenne e valamit is venni egymásnak(akár kis dolgot is),vagy majd jövőre....Hát én pont nemrégről ismerem,szóval annyira nem tudom mit is lehetne venni neki:S:D DE nem ez a legnagyobb bajom,csakhogy érdemes e megajándékozni egymást KARÁCSONYRA.
2009. dec. 8. 12:31
8/8 A kérdező kommentje:
mivel 2 hete fogunk akkor járni.....(a napokban fogunk összejönni,és nem álmodozok.)
2009. dec. 8. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!