Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne érezze annyira a barátom, hogy "futok" utána és hogy kell erőfeszítéseket is tennie értem?
Túlzottan kifejezem hogy szeretem, mert egyszerűen ilyen vagyok, de sajnos ő ezt már természetesnek veszi.
Több éves kapcsolat (5+)
Normális válaszokat és tapasztaltakat kérdeznék.
Köszi
L
- ne mondogasd neki állandóan, hogy szereted, imádod stb
- ne írj neki azonnal, amikor már nem vagytok együtt
- járj el nélküle is szórakozni pl. a barátaiddal
5 év alatt azért elég jól kiismerhetett már..
együtt is laktok?
játszmák helyett egyszerűen érd el, hogy kelljen erőfeszítéseket tennie érted.
hogyan?
ne adj a segge alá mindent, ne járj a kedvében ha kell ha nem. nyugodtan lehetsz egy kicsit önző. ennyi kell a kapcsolatba. a lányok általában nem szeretnem "kivenni" a kapcsolatból csak beletenni.. és akkor van ez, hogy "jajj mindent megteszek érte ő meg semmit"
azért nem veszi a fáradtságot mert tudja, hogy ha nem mozdul meg akkor is megkapja amit akar. egyenes úton haladsz a háztartási robotgép kategória felé.
ha máshogy nem megy van egy játszmák nélküli út. KÉRD MEG.
néma gyereknek az anyja sem érti a szavát..:) a pasi ilyenek. a szóból értenek, nem vmi rózsaszín, földöntúli jelekből mint a mesékben
az a baj ezekkel a játszmákkal, hogy visszafele sülnek el..
mivel egy büdös szót ne ejt ki a csaj a száján így a pasi a "távolságtartást" meg a különböző trükköket úgy éli meg, hogy már nem szeretik.. és nem fog teperni hacsak nem egy társfüggő pp, de még azok is inkább hisztirohamot kapnak minthogy elkezdjenek a lány kedvébe járni.
jó látom nem érted. én ezen a ponton feladtam.
bb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!