Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 20-as évei végén járó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 20-as évei végén járó szűz lánynak lehet még esélye normális kapcsolatra?

Figyelt kérdés
2014. febr. 9. 18:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Miért rettegsz az emberektől?

Egyébként lehet csak lekell vetkőznöd az ilyen gátlásaidat. Ez az emberen múlik. Viszont valamiért nagyon érdekel hogy miért rettegsz az emberektől. Kifejtenéd nekem privátban?

19/F

2014. febr. 9. 18:51
 12/20 anonim ***** válasza:
59%

Menj pszichológushoz!

Komolyan mondom...

13/20 anonim ***** válasza:
Igen, van. Miért ne lenne?
 14/20 anonim ***** válasza:

Hááát az nem. Sejtettem, hogy saját magad csökkented radikálisan az esélyeidet.

Nagyon ritka,hogy valaki 20+ évesen önhibáján kivül van még egyedül/szüzen. Általában vagy az emberekkel, fiúkkal,szexel kapcsolatos averziókkal szinte lehetetlenné teszik a megközelíthetőségüket.

Ha saját magad fogsz a jövőben is akadályokat görditeni a boldogságod útjába, esélyed sem lesz. Mindig fogsz találni kifogást ha akarsz.

Ha másképp nem megy, szaksegítséget kérj (most már sűrgősen, mert nagyon ketyeg az óra a végső bezárkózás felé 30 körül) és akkor igen, lesz esélyed, igen jó.

Magyarul te mondasz mindig nemet, ha nem tanulsz meg igenekben élni, akkor baj lesz

2014. febr. 9. 18:52
 15/20 anonim ***** válasza:

Minden további nélkül. Hogy eddig miért nem volt azt nem tudom mert nem mondtad, de ha a kinézeteddel van baj főleg ha kövér vagy vagy ilyesmi azt sajnos le kell adni. Vagy ha csak azért nem volt mert a tanulásra és a munkára fektetted bele az eddigi idődet és nem volt időd a magánéletedhez akkor ez is lehet az oka. De ha most minden adva van az ismerkedéshez akkor egy jó megjelenés kell, egy egyéni stílus és már mehet az ismerkedés.

Ha esetleg nagyon csúnya vagy ami ellen nem lehet tenni még mindig ott vannak a műtétek de az ugye nem 2 fillér.

De azt megsúgom hogy egy nagyon ronda lány is lehet boldog párkapcsolatba csak adnod kell magadra, legalább elhagyni az igénytelenséget ha esetleg van olyan, és összeszedned magad lelkileg hogy ne ijeszd el a pasikat.

Ismerek egy lányt aki 26 éves koráig boldogtalan volt mert nem lehetett párja mivel sajnos csúnyácska volt szegény az arca főleg, 20 éves korába egy balesetet is szenvedett ami végett az arcának negyede megégett. De 23 évesen összekapta magát örökölt egy jelentősebb összeget és elment megmütettni magát, arcplasztika, utána elment mozogni hogy leadjon 10 kilót és jó alakja legyen, elkezdett adni magára, 2 barátnője nagyon sokat segített neki és 25 éves korára olyan bombanő lett belőle hogy a rég látott keresztapja nem ismert rá! Közben bulizgatott, többet mozdult ki, lett egyénisége, keresett magának hobbit, érdeklődést, és végül megismerte a barátját egy nála 2 évvel fiatalabb srácot akivel össze is jöttek és most is boldogan élnek együtt, már az esküvőt tervezik.

De ismerek egy nagyon kövér lányt is aki 130 kiló és 170 cm magas nagyon túlsúlyos volt szegény 23 éves korában ismerte meg a barátját akkor vesztette el a szüzességét is és a barátja 2 év együttlét után rávette arra hogy fogyjon le az egészsége érdekében mert már jelentkeztek nála a bajok.

1 év alatt durván 45 kilót dobott le magáról, utána még egy keveset és eljárt edzőtermekbe szálkásítani és most ő is egy bombázó lett, bár visszafogottabb a stílusa de így is nehezen ismernek rá.

2014. febr. 9. 18:53
 16/20 anonim ***** válasza:

Na, sok privátot kaptál?

A "rettegek az emberektől" dolog pedig egyszerű szociális fóbia. Amíg szenvedsz tőle, addig nem lesz normális párkapcsolatod, csak ha sikerül kezeltetni magadat.

2014. febr. 9. 18:57
 17/20 anonim válasza:

Én 22 évesen vesztettem el a szüzességem, ekkor estem szerelembe. Megvártam, míg őszintén együtt tudok lenni valakivel. Akkoriban picit zavaró volt, hogy a környezetemben mindenki elvesztette már a szüzességét, de ma büszke vagyok magamra. És csalódnom sem kellett az első alkalomkor. :)

Azóta boldog párkapcsolatban élek - mással. :)

2014. febr. 9. 19:06
 18/20 anonim ***** válasza:
Istenem, persze, hogy lehet. Fejezd be az onsajnalatot es kapd ossze magad. Gondolom, nincs kiirva a homlokodra, hogy szuz vagy, ugyhogy nyugi, en 25 evesen veszitettem el. Na es?? Ez nem loverseny, van meg idod szexelni ;(
2014. febr. 9. 19:59
 19/20 anonim ***** válasza:
Normális kapcsolatra mindig van esély. Sőt, érettebb korban még több esély is van, mint pl. tizenévesen.
2014. febr. 9. 20:10
 20/20 anonim ***** válasza:
A pszichológus jól hangzó tanács, de nem megoldás semmire. Tapasztalat.
2014. febr. 9. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!