Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha változtatok magamon, lefogyok, tanulok, folytatom a sportot, és az egyéb jó hobbijaim, lehetséges az, hogy végre én is megtetsszek valakinek?
Figyelt kérdés
2014. febr. 9. 17:04
3/9 Ahol megállt az idő válasza:
Igen. Ezzel jobb irányba is változhat az életed.
4/9 anonim válasza:
Attól függ. Lány vagy, vagy fiú? Ha fiú vagy, akkor felejtsd el a marhaságot, ha változtatsz magadon, lesz esélyed. Tapasztalatból írom, hogy ez nem így megy.
5/9 anonim válasza:
Ha srác vagy, elsősorban a jó beszélőke és humorérzék játszik. Tapasztalataim szerint legalábbis.
Néhány lány szerint helyes vagyok, mégse vagyok ismert a lányok körében...annyi az oka, hogy csöndes vagyok igazából.
6/9 A kérdező kommentje:
Hát, hogy megy?
2014. febr. 9. 17:11
7/9 anonim válasza:
Nem. Ahoz tenned kell. Igaz jó pont, de az egy dolog. Láttam kövér vén disznót fiatal gyönyörű csajjal és nem az apja volt. Én is látok sok szép lányt, de nem ugrom rájuk mint a diszkópatkányok filmben. Tenni kell érte, hogy legyen valakid! Nem elég, hogy lefogysz.
8/9 anonim válasza:
Hát úgy megy, hogy próbálkozol. A változásokkal magadnak kedvezhetsz, de alig befolyásolja azt, hogy hogyan látnak a lányok. Ráadásul a lányok számára legfontosabb dolgokat (magasság, arc) nem változtathatod meg sehogy sem. Igazából a sok próbálkozás után tudod meg, hogyan látnak a lányok. Aztán vagy bejön, és akkor lesz valakid, vagy pedig rengeteg elutasítás árán megtanulod, hogy sosem lesz senkid. Én az utóbbi kategóriát képviselem. Persze egy időben próbálkoztam én is érdekes hobbikkal, fogyással, sporttal, de ezért is írom, hogy semmit sem számít, sőt igazából a durvább visszautasításokat a változások után kaptam. Akkor fektess energiát a változásba, ha magad miatt akarod.
9/9 anonim válasza:
Nem minden a külsőn múlik!!! Ne érezd magad hátrányos helyztebe csak mert nem vagy gyönyörű...nem mindenki születik annak!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!