Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, illetve hogy tegyem?
Erre sajnos te is tudod a vápaszt. Ott kell hagynod, h rájöjjön nem jó az amit csinál, ráadásul ha egyszer bántott akkor többször is fog és ezt nem szabad megkockáztatni. Lehet neki segíteni, de ne úgy h eltartod, mindent megbocsátasz neki és tűröd a megalázást.
16/L (nem tudtam h leírjam-e a koromat, de remélem így is komolyan veszed amit írok)
Igen tudom, hogy mit kellene tennem...és el is határoztam magam, hogy ez az utolsó!nincs tovább!csak remélem ha erre kerül a sor, akkor lesz "erőm" megtenni ezt a lépést! az a baj, hogy szeretném, ha megváltozna!és tudom hogy hülye vagyok, hogy még reménykedek és vessek magamra, hogy még mindig így van ez...nem állítom azt hogy, szerelmes vagyok, de valami van!nem is tudom, hogy miért remélem azt, hogy változni fog...de kerek perec megmondtam ma neki, hogy ez volt az utolsó utáni és még egy dobása van, aztán én fogom összepakolni a cuccait és aztán mehet amerre lát...sok esélyt kapott már és sok mindent elnéztem már neki! de elég volt...
köszönöm a válaszod! és persze, hogy komolyan veszlek(veszem a válaszod)attól mert fiatalabb vagy nálam, attól még lehet érett a gondolkodásod, attól még láthatod Te is jól a dolgokat[és ezek szerint ez így is van! :) ]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!