Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En tulzom el, vagy jogosan vagyok "megbàntodva"?
Figyelt kérdés
Az este nàllam vacsoràztunk,tévéztünk,arrol volt szo,hogy itt alszik (gondolom megint csak alvàs lett volna,alig szeretkezünk,màr egy hete hogy hozzàm sem ért);aztàn rosszul érezte megàt (gyomorégés :) )és mivel nekem nem volt rà gyogyszerem mondta ,hogy hazamegy gyogyszerért,de màr nem jön vissza ,mert fàradt...nekem meg kicsuszott a szàmon ,hogy "te mindig az vagy".Nem akartam beszolni mivel nem volt jol,de màr nagyon kezd elegem lenni a szexmentes életböl,van valakim,mégsincs :( tudom,hogy egy pàrkapcsolatban nem a legfontosabb a szex,de fontos,a mi szexuàlis életünk màr most lapos (2 honapja vagyunk együtt)akkor mi lesz késöbb? Jogos hogy rosszul érzem magam emiatt? Köszi2014. febr. 9. 09:58
1/3 anonim válasza:
Talán unja az egészet, vagy neki nincs akkora igénye a szexre, van ez így. Itt nem megbántódásról van szó, hanem arról, hogy ki kell ismerni a másikat (meg persze magunkat is) és meg kell nézni, hogy összepasszolunk-e. Ez még a tanulás időszaka.
2/3 anonim válasza:
Miért akars továbbiakat ettől a fiútól? Szabadulj meg tőle még időben. Soha nem lesz elég szexben részed az ilyennel.30/n
3/3 anonim válasza:
nem igazán vagy fontos neki,nem értem ezt miért nem veszed észre
a szexuális igényeit meg otthon vagy mással elégíti ki
ha ezt nem vagytok képesek megbeszélni akkor hagyjátok is inkább egymást,jobb lesz az még most mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!