Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan erzem magam r. bncnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melissza ikszdé kérdése:

Jogosan erzem magam r. bncnak?

Figyelt kérdés

Sziasztook... Volt egy baratom 1 honapig ,szeptember vegen szakitott velem . Ez alatt az 1 honap alatt megismertem a haverjait a fiunak akik kedvesek voltak velem :) Meg azota is tartom a legtobbel a kapcsolatot... Nekem 2 hete tetszett az egyik haverja.. Es igent mondtam neki par nap utan . 1 hetig voltunk egyutt mert nem is volt csok sem csak egyszer akkor is csak szajra puszi de masnap mar hozzam sem szolt.. Nemlattam komolynak a sracot ezert en szakitottam vele . :/

Ma osszevesztem baratnommel , mert bevallotta hogy amikor mi osszeismerkedtunk o mar kavargatott az akkori baratommal... meg azt allitotta hogy az eddigi 2 fiu akivel jartam csak azert volt velem mert tesztelni akart a volt baratom hogy jarok-e a haverjaival de az egyikrol nem is tudtam hogy egyantalan ismeri is ot :/ annyira szegyenlem magam szerintetek jogosan erzem magam ri.bancnak?

2014. febr. 4. 19:12
 1/5 anonim ***** válasza:
pubiknál megszokott ez a viselkedés
2014. febr. 4. 19:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem olvastam bele de IGEN!
2014. febr. 4. 19:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Úgy hogy sosem volt csók sem? Eléggé nehéz laza erkölcsről beszélni.

Ellenben a barátod/barátnő manipulációja után én szóba sem állnék velük. A saját életükben kevergessék a xart ne a tiédben.

2014. febr. 4. 19:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem vagy r*banc!:) Csak szűz r*banc;)
2014. febr. 4. 19:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Most akkor ki ugrott meg? Kissé bonyolultan írtál, de a kérdésedre a válasz : igen!
2014. febr. 4. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!