Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az amit thehetek azért, hogy összejöjjön velem?
Figyelt kérdés
Egy velem egyidős (19) lányról van szó akivel viszonylag régen ismerjük egymást. A viszonyunk is jónak mondható. Én kapcsolatot szeretnék vele csak nem tudom, hogy alakítsam ki. Nem tudom, hogy mi az amivel elérhetném, hogy együtt legyünk. Rendesnek tart, valamilyen szinten kedvel. Az, hogy konkrétan rákérdezzek mint az oviban, nem szeretném. A legegyszerűbb az lenne, ha meg kellene ölnöm a sárkányt és felmászni érte a toronyba. Sajnos ez nem lehetséges, se sárkány, se torony. :D Próbálok vele rendes lenni, foglalkozni vele. Nem látom elzárkózottnak sem magamtól, de azt sem, hogy többet gondolna mint barátság. A lényeg, hogy kell nekem. Egy lány vagy valaki mondhatna nekem egy kis útbaigazítást, hogy mivel tudnám meghódítani.2014. febr. 8. 19:41
1/1 anonim válasza:
Próbálj minél jobban a szavaiddal arra célozni, hogy meg akarod szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!