Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már olyan, hogy egy új kapcsolatban ti előbb akartatok szexelni, mint a pasi?
15:45
Te mennyi idő után szeretted volna?
Amikor megismerkedtünk közelebbről...
felmentünk koliszobába dumáltunk...aztán gyorsan leléptem, nem akartam könnyen kapható lenni
aztán összejöttünk...
minden napot együtt töltöttünk, már 1 hét után továbbmentem volna a simogatás és csókon..kb..
végül 1 hónap után jutottunk tovább, akkor is én kezdeményeztem.
nem bántam meg, ő lett a férjem
20:49
Te mennyi idő után szeretted volna? És ő?
Nem vagyok lány, de pl. egyik exbarátnőm már egy hét után letepert, mondjuk már ismertük egymást barátilag előtte is és bevallotta, hogy már régóta kívánt.
26F
Volt. Majdnem mindig én akartam előbb, csak szerencsére sosem kellett sokáig győzködni a pasikat. Egyszer volt olyan, hogy másfél hónap után feküdtünk le a nekem ideális kb 1 héthez viszonyítva, de az inkább a körülmények meg a pasi visszafogott szégyenlőssége miatt volt.
De ezt leszámítva eddig mindig 1 hét után feküdtem le velük. Sosem volt még 1 évnél rövidebb kapcsolatom. 17 éves szűzen sem. A legutóbbi azóta már a vőlegényem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!