Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás utáni túlélés. Hogyan tegyem könnyebbé?
Na szóval az egész amit leírtál egy általános sztori, a megszokott érzésekkel a végén, és nekem az ütöttem meg a szemem, hogy azt mondja a csávó: "neki idő kell ... meg hogy később el tudja velem képzelni a jövőt" Na erről nekem egy dolog jutott eszembe: még dugni akar össze vissza, de ha nem talál nálad jobb csajt, majd visszajön.
Szóval ezt tudatosítsd magadban, aztán több esélyt ne kapjon.
És nincs ennek semmi extra módja. Ha valóban könnyebbé akarod tenni a dolgot, akkor sportolj minden nap, vagy két naponta, mindig foglald el magad, pl. sütéssel, takarítással, barátokkal, hobbikkal. Ne hallgass olyan zenét, ami szerelmi bánatról szól, ne nézz olyan filmet, ami szerelmi bánatról szól. Beszélgess azokkal, akik szeretnek, de ne beszélgess más pasival akinek bejössz, hogy aztán majd vele vigasztalódj. Először heverd ki a dolgot.
Ja és azt sem árt tudatosítanod magadban, és ezt is megélte mér több millió ember, ahogy a fent leírtakat is, szóval hidd el: most azt hiszed ő volt a tökéletes lovag, de majd ha túl leszel a szenvedéstörténeten, jön valaki aki még jobb lesz, és azt fogod mondani, ez így volt jó. Volt egy év tapasztalatod, boldog voltál, de ezt nem csak egy emberrel teheted meg.
ezen túllépni lehet és elfogadni,.
A lényeg, hogy nem ő volt az igazi aki neked lett teremtve ezt fogd fel így!
mert ha ő lett volna melléd/neked teremtve ő lett volna másképp az igazi akkor vele is lennél most is. De nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!