Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha a haverjai is velünk vannak, teljesen másképp viselkedik?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, 21 éves barátom van,2 éve együtt vagyunk, és egy kávézóban pincérkedik. Amikor bemegyek hozzá, és ott vannak a barátai,teljesen más velem, mint amikor kettesben vagyunk.Nem ölel át, nem ad puszit meg ilyen hasonlók.Már a barátai is szoktak neki szólni,de ő csak bambán vigyorog,és visszamegy a pultba! De alapból nem ilyen kis visszafogott, szóval mostmár komolyan elkezdett érdekelni, hogy vajon társaságban miért ennyire más,mint amikor együtt vagyunk?
2009. dec. 7. 18:34
 1/9 anonim ***** válasza:
az én párom sem ad nagyon puszit nyilvánosság előtt és nem ölelget.egyszer rákérdeztem ,és azt mondta hogy azért ,mert nem illik.kérdezd meg tőle!
2009. dec. 7. 18:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen nem akarja/meri kimutatni az érzéseit. Én is hasonló cipőben járok. Ez tipikus pasi felfogás. A többség a haverok előtt nem akar a barátnőjével lenni. Nem ad neki csókot, nem öleli át stb. Mintha "szükséges rossznak" fognák fel. Szerintem beszélj vele, mondd el neki, hogy téged ez zavar. 2 év együtt töltött év után ez kicsit furcsa. Az is más lenne, ha még alakulóban lenne a dolog. Szóval szerintem az a legjobb megoldás, ha tisztázzátok. Majd írj! :)
2009. dec. 7. 18:39
 3/9 anonim ***** válasza:

Mert Puhap*cs. A berátai előtt nem meri felvállalni az érzéseit, mert az 'nem elég férfias'.

Ez akkor van, ha bénán nevelték a szülei. konkrétan az apja.

2009. dec. 7. 18:39
 4/9 A kérdező kommentje:

Hú, hát még régebben (nagyon régebben) kérdeztem tőle, akkor azt mondta, hogy nem akarja, hogy a barátai rosszul érezzék magukat a miatt, hogy neki van barátnője, és boldog. Persze bolondságokat nem hiszek el, ezt talán még ő maga se.Majd ha ma este hazaért, beszélek vele, mert már nagyon zavar!:(

Amúgy az apja nem nevelte, szóval az kiesett!

2009. dec. 7. 18:46
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát mindenképp beszéld meg vele. Szerintem mongyuk zavarban lesz, mert ezekszerint fél az érzéseitől, és/vagy nem mutatja ki őket.

Azért az megvolt, hogy az apjával van a baj. :P

2009. dec. 7. 18:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát ha csak a barátai előtt ilyen, akkor kb. úgy van , mint ahogy az utolsó válaszadó leírta.

Hozzátenném, h én sem vagyok annak a híve h nyaljuk-faljuk egymást a nyilvánosság előtt, de nem azért mert xy ott van, hanem akárki előtt, nem illik egyrészt, másrészt privát dolog szerintem.

2009. dec. 7. 18:51
 7/9 anonim ***** válasza:
mármint akkor már az utolsó ELŐTTI válaszolóra gondoltam 18:39-es )
2009. dec. 7. 18:52
 8/9 anonim ***** válasza:
ugyanaz vagyok.. :D 18:39
2009. dec. 7. 18:55
 9/9 A kérdező kommentje:
Nincs az apjával semmi baj, nem is ismeri.
2009. dec. 8. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!