Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha a haverjai is velünk vannak, teljesen másképp viselkedik?
Mert Puhap*cs. A berátai előtt nem meri felvállalni az érzéseit, mert az 'nem elég férfias'.
Ez akkor van, ha bénán nevelték a szülei. konkrétan az apja.
Hú, hát még régebben (nagyon régebben) kérdeztem tőle, akkor azt mondta, hogy nem akarja, hogy a barátai rosszul érezzék magukat a miatt, hogy neki van barátnője, és boldog. Persze bolondságokat nem hiszek el, ezt talán még ő maga se.Majd ha ma este hazaért, beszélek vele, mert már nagyon zavar!:(
Amúgy az apja nem nevelte, szóval az kiesett!
Hát mindenképp beszéld meg vele. Szerintem mongyuk zavarban lesz, mert ezekszerint fél az érzéseitől, és/vagy nem mutatja ki őket.
Azért az megvolt, hogy az apjával van a baj. :P
Hát ha csak a barátai előtt ilyen, akkor kb. úgy van , mint ahogy az utolsó válaszadó leírta.
Hozzátenném, h én sem vagyok annak a híve h nyaljuk-faljuk egymást a nyilvánosság előtt, de nem azért mert xy ott van, hanem akárki előtt, nem illik egyrészt, másrészt privát dolog szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!