Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak? Szakitott velem 1 ev utan egy uzenettel?
Figyelt kérdés
Egy hete szakitani akart velem de sirt o is ekkor mert tudom hogy fajt neki de o sose mutatta mar ki az erzelmeit es senki miatt nem sirt es csutortokon sot szerdan is fura volt mar es csutortokon kerdeztem e h szeret es irta h nem es ennyi szakitott velem ennyivel.. mit tegyek vissza akarom szerezni de azt akarom hogy o akarja nem en szeretnem nem akarom hogy lassa ezt az egeszet mer annyira faj hogy kimondhatatlan. Mit tegyek ?:( valaki segitsen mer beleorulok es nagyon faj telleg :( kevesebb mint egy hete nem szeret vagy ugy erzi elvileg ez normalis? Egy het alatt se. Es az is hogy direkt cukkol es olyan lany kepet lajkolja akire tudta hogy feltekeny vagyok ezt direkt csinalja? Mit tegyek telleg megakarom mutatni de en nem keresem es a cuccaim is egy honap mulva akarom visszakerni az ugy jo? Ha egy honapot varok rajohet meg? En vagyok az elso nagyom nagy szerelme es mindig mondta hogy velem akarja leelni az eletet es nem hiszem el hogy ennyivel abbamaradna. Tanacsokat kerek :( ?2014. febr. 8. 09:46
1/3 anonim válasza:
Szerintem a cuccaid minél előbb kérd vissza.És lehetőleg Te pakolj össze úgy,hogy Ő is ott van.Ne mondj neki semmit,ne sírj és ne hisztizz. Ha azt látja,hogy neked így is jó,és nem könyörögsz akkor vagy rájön,hogy egy idióta mert dobott és ő fog könyörögni,vagy nem csinál semmit.Ha egy sms-be szakított veled elég nagy bunkó.És nem hiszem,hogy tényleg annyira szeretett mint azt mondta.
2/3 anonim válasza:
A cuccaid akkor kéred vissza amikor akarod szerintem már az utódod össze is pakolta neked.
3/3 A kérdező kommentje:
Szerintem majd en tudom hogy van e utodja :) nekem van egy tervem hogy majd 1 honap mulva beszelek anyukajaval hogy elmennek hozzajuk es hazahivna anyukaja es akkor megbeszelnenk mer ez igy nem normalis hogy ennyivel vege van ugygondolom..
2014. febr. 8. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!