Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit várhat valaki az élettől szerelmi téren ha 23 évesen még nem volt része viszonzott szerelemben?
A gyerekhez apa is kell, de azt meg meg kell találni. És ma már nem olyan könnyű, elhiheted.
Addig pedig fejlődsz te is, emberileg, amihez sok idő és még több csalódás kell.
"Nem puncikra hajtok..."
Ezt eszrevettük!
"Szerintem én már nem leszek boldog, el sem tudom képzelni, hogy szeret valaki és úgy is jó minden..."
kicsit korai a kapuzárási pánik
A szenvedés talán nem, de az abból való kijutás már igen. ;)
Hát nézd, én 31 évesen érzek hasonlót, csak nekem mondjuk már van saját családom. De más téren dettó. Szóval nem könnyű, de mit tudsz csinálni azon kívül, hogy vársz és nyitott szemmel jársz?
"25 évesen lenne legjobb gyereket vállalni, de gáz ha valaki 30 évesen sem talál senkit... Minek élt addig? Felesleges volt az addigi élete.... 40 évesen már minek?"
nem értem ha nem lesz gyerekem soha akkor a kukába dobhatom az életemet??? Én pl nem szeretnék soha sem!!És képzeld 25 éves vagyok és csak rossz és kevés tapasztalattal szerelem ,kapcsolatok terén .....mégsem gondolom úgy ,h hiába való volt az eddigi életem annyi minden más van még a világon .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!