Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi motivál téged a szerelemben?
Téged mi motivál, amikor szingli vagy és kapcsolatba akarsz kerülni? Vagy amikor kapcsolatban vagy már, mi hat rád motiváló erővel, hogy benne maradj?
Milyen célokkal vágsz bele egy ismerkedésbe?
UI: Megismernék olyan lányt, aki nem rest keresni a férfit. Tehát nem mondja fel, ha ő emeli fel elsőnek a telefont olykor, vagy ragad billentyűzetet. Egy igazi kis szenvedélyes leányt úgy 18 éves kortól és felfelé...
Megteremteni azt a jóleső érzést, hogy minden rendben körülöttem, biztonságban vagyok, mert van egy olyan társam, aki mellett így érezhetem magam, számíthatok rá, boldoggá teszi a napjaim. Nagy sablon, de igaz.
Benne maradni? Hogy ne veszítsem el, akit szeretek, mert minden ízében magam mellett akarom tudni a nap 24 órájában. Látni, hallani, érezni az illatát, hozzábújni, bármit, ami csak kicsit is ő.
Ui: nem ismerkedem.
Te vagy az Doki?
Vigyél magaddal!!!!
kérdező: én ilyen lány vagyok, de kapcsolatban.
És leginkább az motivál, hogy imádom a pasim, mert igazán hagyja, hogy önmagam legyek. ez fontos.
Sajnos nem ismerem a Dokit :/
Én John Titor vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!