Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ilyen nehéz kimondani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen nehéz kimondani, hogy Szerelmem?

Figyelt kérdés

Barátnőm érzem, hogy szeret, de időnként jólesne, ha mondaná, úgy hívna, hogy Szerelmem. Az Édesem és a Drágám az megy neki, de ez nehéz szó.:) Azt mondta, hogy úgy érzi, hogy ki akarom belőle kényszeríteni, de nem erről van szó, csak jólesne, ha időnként hallanám, mert én szinte mindig így szólítom.

Nagyobb problémánk sose legyen ezután :). Van köztetek valaki, aki hasonló helyzetben van? Köszi a válaszokat, nemet és kort írjatok légyszi. F23

2009. dec. 7. 18:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát.. Én fickó vagyok, de ilyet nem bírok kimondani... És nem is várom el, mert zavarna.. Inkább kitalálnék valami becenevet. :) Pl. Kebleském. :D
2009. dec. 7. 18:15
 2/11 A kérdező kommentje:
Ez tetszik, Kebleském :D
2009. dec. 7. 18:17
 3/11 anonim ***** válasza:
hát igen sajnos sok ember túl gyáva ahhoz h kimondja ezt pedig ha tényleg szeretné a párját alapból mennie kellene ennek a szónak!!!!!!!! ált.ban a pasik nem tudják magukat kifejezni, talán mert nem is éreznek semmit, de ha mégis akkor talán...van aki sose mnodja h szeretlek csak h énis..
 4/11 anonim ***** válasza:
Mi szoktuk mondani ezt...De szerintem teljesen normális, hogy vannak szavak, amik nehézségeket jelentenek.. nekünk is vannak:D de most hirtelen nem jut eszembe egy se, na mindegy is...ez tök normális
 5/11 A kérdező kommentje:
Tényleg olyan perverz szó, hogy pl. vonaton ne lehessen kimondani? :)
2009. dec. 7. 18:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha neki ez a megszólítás nem tetszik,akkor ne erőltesd.Én sem tudnám a barátomat például cicámnak hívni,mert olyan furán hangzana tőlem,legalábbis én így érzem.
2009. dec. 7. 18:20
 7/11 A kérdező kommentje:
Érdekes a szitu, pedig már azt hittem, hogy időnként nem így érez, és azért nem mondja, eddig nem fogadtam el ezt a tényt, hogy csak egyszerűen nem szereti ezt a szót kimondani...Amúgy most sztem csak dacból mondta ki az este...
2009. dec. 7. 18:23
 8/11 anonim ***** válasza:

Barátomat csak néha szoktam Szerelmemnek hívni, mert szerintem nyálas és szerinte is. De attól még szép így hívni a másikat, csak nekünk nem jön be:) Én inkább az Édesemnek vagy Drágámnak hívom, próbálkoztam a Nyuszómuszóval is :D, bár ez nem jött be. Viszont amikor Kicsimnek hív, attól falra mászom. Inkább többször mondom el neki, hogy szeretem :) Amúgy szerintem nem nehéz kimondani, jó mondjuk a kapcsolatunk elején én sem mondtam a barátomnak, hogy édesem, még azt is nagy pirulások közepette, hogy szeretem, aztán ahogy egyre jobban megismertük egymást feloldódtak a gátlások. Adj egy kicsi időt még a barátnődnek, aztán fogja mondani:) Biztosan csak vár a megfelelő alkalomra.

21/L

2009. dec. 7. 18:44
 9/11 anonim válasza:
A mai életben ...igen!!
2009. dec. 7. 18:51
 10/11 A kérdező kommentje:
1,5 éve vagyunk együtt, azt gondoltam, hogy megérett már a kapcsolatunk ennyire :S
2009. dec. 7. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!