Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttatok már olyat, hogy egy gyönyörű, okos lány nem kell senkinek?
"Lehet vele beszélgetni kb. mindenről, vevő mindenféle programra, művelt, sokat olvas, stb..."
Egyrészt, ez az emberek nagyon nagy részénél gáz. Művelt lány csak művelt pasihoz vonzódik és fordítva. Mert másként nehézkes a kommunikáció. Emiatt már jelentősen kevesebb srác van aki nem csodabogárnak,hanem tisztelni való okos nőnek nézi őt és el tudja viselni hogy a nő okosabb nála( hidd el, a férfiak többsége nem bírja elviselni egoizmusból).
Másrészt, nekem az előző párom ilyen volt. Minden megvolt benne. Szép, okos, kultúrált, intelligens...és tudom jól, hogy a fiúk 99%-ának szemében ő unalmas. Mert nem k**vás, nem részegeskedik, nem röhög idiótaságokon és ha viccet mond, sokszor nem fogják fel, mert kicsit "gondolkodós" a poénja. Velem kijött, én szúrtam el a kapcsolatot,de ez most nem lényeges. A lényeg,hogyha valaki szép és okos, a nála butább fickók el fogják kerülni. Ami most még átok,de egy idő után rájön majd barátnőd,hogy jobban járt.
Szerintem ne keseredjen el. Nézzen más körökben pasit magának. Értelmes társaságba járjon, ne a "tömegbe".
Tudod férfiaknál mindig egyik elsődleges érv, hogy legyen magabiztos, mert az a vonzó, azonban bármilyen hihetetlen ez a nőknél is legalább olyan fontos! Egy nőt is az önbizalom tesz igazán szexivé, egy önbizalom hiányos nő mindig a férfitól várja a visszaigazolást saját magáról, mindig dicsérgetni kell, állandóan ostorozza magát, elégedetlenkedik magával, amit persze a férfinak kell folyamatosan cáfolni. Ez egy idő után nagyon unalmas és fárasztó és az ilyen "nőre" nem lehet nőként tekinteni, csak egy kislányként akit folyamatosan gyagyázni kell. Szóval önmagában az, hogy a barátnőd okos és szép, még lehet nagyon unalmas vele lenni, az önbizalmát önmagának kell megerősítenie, nem mástól fogja megszerezni!
26F
Kíváncsi lennék, hogy a 14-es válaszoló miért hagyta ott a leányzót, ha amúgy az tökéletes volt számára? Ha szerinte passzoltak egymáshoz, jól kijöttek, akkor miért kellett szakítani?
Lehet, hogy éppen az ilyen esetek miatt nincs önbizalmuk a lányoknak. Ezért aztán egyre lejjebb teszik a lécet, és a végén nincs mit megugrani a férfiaknak, így bárkinek odaadják magukat, ha egy pillanatra úgy vélik, elfogadták őket. Ebben mennek tönkre.
Szóval nem sajnálni, hanem úgy kell kezelni őket, ahogy megérdemlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!