Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
A barátommal két éve vagyunk együtt. Tudjuk egymás jelszavát,de nem szoktuk ellenőrizni egymást. Soha nem beszélgetett lányokkal a barátom,én sem fiúkkal.Ma felléptem a skype-jára,mert az enyém nem engedett be és meg akartam nézni,hogy mivel van a probléma és beléptem az övébe is.Láttam,hogy rákeresett egy lányra,az volt a neve,hogy sweet_cica vagy valami hasonló és írta neki,hogy "Hi". A csaj nem írt vissza..
Ma rákérdeztem és folyamatosan kérte a bocsánatot és azt mondja,hogy nem tudja hol volt az esze s soha ilyent nem csinált és hogy csak keresgetett ilyen nevekre és erre ráírt,de ő sem tudja miért és hogy nagyon megbánta és ne haragudjak és többet soha nem fog ilyesmi előfordulni.. Szerintetek mit gondoljak? Nagyon rosszul esett,mert tényleg nagyon jó a kapcsolatunk.. De azt mondja ő sem tudja miért csinálta és nagyon megbánta,ne haragudjak. Én nem szeretnék ez miatt vele szakítani vagy ilyesmi,csak rosszul esik.Nem is vesztünk össze nagyon,csak rossz kedvem volt miatta és folyamatosan ölelgetett és mondta,hogy mennyire szeret és ne haragudjak.Szerintetek sem jelentett neki semmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!