Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy roma férfinek büszkeség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy roma férfinek büszkeség ha magyar lánnyal jár?

Figyelt kérdés
Egyik barátnőm (magyar) egy roma férfivel jár màr majdnem egy éve. A férfi mindig arról beszél milyen szép a,, gádzsi,,-ja mindig kihangosítja telefonon is a fickó és kéri h mondja hangosan h ő a barátnője meg h szereti h q barátai is hallják meg mindig bemutatja mindenkinek most akkor q roma férfiak büszkébbek arra ha magyar nő a parjuk nem rona?

2014. febr. 7. 19:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
75%
Sztem csak röhögnek a lányon. A cigányok ezerszer rasszistábbak nálunk, lenézik a fehéreket. Jól példázza ezt, h a roma szó cigányul embert jelent, a gádzsó (ahogy minket neveznek) parasztot.
2014. febr. 7. 19:50
 2/19 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül azért viselkedik így,mert büszke rá,hanem mert a vérében van ez a temperamentumosság,színészies viselkedés.Használhat nagy szavakat,meg felvághat a csajával,de ez önmagában semmit sem jelent.
2014. febr. 7. 19:53
 3/19 anonim ***** válasza:
73%
EGY ROMA FÉRFI NE MAGYAR LÁNNYAL JÁRJON!!!
2014. febr. 7. 20:05
 4/19 anonim ***** válasza:
64%
"magyar leány be az ágyba magyar legény a karjába ez a én hitem."
2014. febr. 7. 20:09
 5/19 anonim ***** válasza:
24%

Nekem csak az a fura, hogy a lány jár a cigány fiúval.

Vagy megfenyegették, vagy megzsatolták, de, hogy önszántából tuti nem ment bele az is biztos.

2014. febr. 7. 20:12
 6/19 anonim ***** válasza:
52%
Nem hinném.
2014. febr. 7. 20:13
 7/19 anonim ***** válasza:
69%

Osztom a 3. kommentelő véleményét. Ettől tudok a mai világban a legjobban undorodni. Az ilyen marhákból lesznek ezek a kis homik akik most a való világban is szerepeknek.

Magyar magyarral, cigány cigánnyal legyen eggyütt.

2014. febr. 7. 20:16
 8/19 anonim ***** válasza:

"Magyar magyarral, cigány cigánnyal legyen eggyütt"

És a "félvérekkel" mi a helyzet? o.O

2014. febr. 7. 20:21
 9/19 anonim ***** válasza:
18%

jaja..én félvér vagyok..akkor velem mi a helyzet?

:D:D:D:D

de szó mi szó, ennyi rasszista bunkót még nem láttam 1 rakáson.

Legyen fekete vagy fehér, a vér mindig piros..ezt jegyezze meg az összes bunkó.

brühühü:p

2014. febr. 7. 20:23
 10/19 anonim ***** válasza:
73%
Erre büszke lehet a lány is... szánalmas és gusztustalan..
2014. febr. 7. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!