Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy unalmas szürke életű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy unalmas szürke életű kevés baráttal rendelkező otthonülős embert is lehet szeretni vonzódni iránta, akarhat egy lány kapcsolatot egy ilyen sráccal?

Figyelt kérdés

Szeretnék változni de ez nem olyan egyszerű.

Nincsen baráti társaságom és népszerű sem vagyok soha nem is voltam.

Talán először ki kéne gyúrnom magam hogy legyen valamennyi önbizalmam

26f

2014. febr. 7. 18:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én is pont ilyen vagyok, csak lányban, és nekem is ez a problémám, hogy kinek kellenék és mégis hol lehetne ismerkedni. Mivel nincsenek szingli barátnőim, így pl. még bulizni se tudok elmenni senkivel, ahol talán még lehetőség is lenne az ismerkedésre... :S Ha valaki erre tud megoldást, azt én is szívesen venném! 20/L
2014. febr. 7. 18:55
 12/21 anonim ***** válasza:
41%

Micsoda önsajnáltató szöveg. :)

Veled van a baj. Ha egyedül, saját magad miatt nem tudsz megváltozni, és nem tudsz boldog lenni, akkor mással sem leszel hidd el. Ezt hívják társfüggőségnek, aki csak akkor boldog ha van valakije. Ha így teszel, az első komoly gondnál összedől az egész mint egy kárytavár. Ha viszont magadrra támaszkodsz, van önbizalmad és békében vagy magaddal, sokkal biztosabb pont leszel, nem csak magad hanem majd a társad szemében is. Az ilyen önsajnáltató, labilis szerencsecsomagokat egy jó emberismerettel rendelkező egyén hamar kiszagolja és messzire menekül. Meg is értem, ki akar pótmama lenni? Szedd össze magad, és először egyedül boldogulj!

2014. febr. 7. 18:55
 13/21 A kérdező kommentje:
10 éve élek egyedül, dolgozok tanulok fenntartom magam munka mellett és iskola mellett persze hogy vegetatív üzemódában vagyok mindenhez kell pénz is..
2014. febr. 7. 19:00
 14/21 anonim ***** válasza:
87%

4-es tévedésben él! Attól, hogy valaki nem jár el otthonról túl gyakran nem feltétlenül negatív a kisugárzása!

Én is hasonló helyzetben vagyok mint a kérdező, de ez nem jelenti azt, hogy ne mennék szívesen valahova. Akár sétálni is mínusz 10 fokba térdig hóban, ha van rá megfelelő partner simán. Én ki tudom élvezni még a nehezebb helyzeteket is. Olyasminek is tudom értékelni a hangulatát amit más észre se vesz. Lehet nincsenek barátaim, de normális társasággal jól tudom érezni magam, volt már rá példa és nyitott lennék szinte bárhova menni egy barátnővel.

2014. febr. 7. 19:03
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
14-es te vagy óriási tévedésben
2014. febr. 7. 19:29
 16/21 A kérdező kommentje:
Miért van tévedésben?
2014. febr. 7. 19:34
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Mert aki bezárkózik otthon annak a 99%-a depressziós.
2014. febr. 7. 19:40
 18/21 anonim ***** válasza:
Kérdező, sztem gondolj a lányra inkább úgy, hogy rajta keresztül kicsit serkentheted a társasági életedet! Szóval ne bánd ha esetleg mások is érdeklődnek iránta, legyen ez egy lehetőség neked arra, hkgy kicsit kimozdulhass. Na, így már jobban hangzik?
2014. febr. 7. 19:41
 19/21 A kérdező kommentje:

Igen csak van kötünk még 200 km... -.-

Így az esélyeim a 0 felé tendálnak.. :/

Pláne hogy egy hete már nem érdeklem csak én tapadok :(

Illúziókat kergetek a lánynál már rég nem kellek neki csak nem akarja megmondani.. Nyögvenyelős az egész Mégsem akarom feladni Mert tetszik nekem és szeretem

2014. febr. 7. 19:55
 20/21 anonim ***** válasza:
Van az a lány aki miatt nem fogsz otthon ülni! :) Egyébként meg ha egy hasonló beállítottságú leányzóval keveredsz össze, akár együtt is "felfedezhetitek" a szürke többi árnyalatát és kinyílik majd előttetek a világ. Tapasztalatból mondom! 26L
2014. febr. 7. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!