Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HELP! Bosszút fog állni?
Figyelt kérdés
Összejöttem az egyik egyetemi tanárommal, aki már nem tanít engem, mégiscsak a tanárom. Régebb óta ismerkedtünk, de sosem láttam azt, hogy nyitott volna felém, szóval elkezdtem ismerkedni én is . Megismerkedtem egy rendes sráccal, aki elég hamar belém zúgott, és én is viszonoztam valamennyire... Aztán a tanár elkezdett nyitni felém, és én egy ideig 2 vasat tartottam a tűzbe. Amikor aztán biztos lettem benne, hogy a tanáromat akarom, akkor leültem a másik sráccal és elmondtam neki, hogy van egy harmadik. Erre ő teljesen kiakadt, és azt mondta, hogy hallani fogok még róla. Azóta eltelt több hónap és mindent megtettem, hogy ne tudja meg, hogy kivel is vagyok együtt, de most megtudta, és úgy érzem, hogy csak erre a pillanatra várt. Félek, hogy képes ezt jelenteni és ezért mind a párom, mind az én munkámat és tanulmányaimat befolyásolhatja... Mit tegyek??
2014. febr. 7. 11:04
1/8 anonim válasza:
Így jártál.
Első szabály,hogy sosem járunk a tanárunkkal.
Második,hogy nem tartunk több vasat a tűzbe.
A tanár állásának annyi és téged is kirúgnak.Őszintén szólva te meg is érdemled a büntetésed.
2014. febr. 7. 11:06
2/8 anonim válasza:
Szerintem is megérdemled.
2014. febr. 7. 11:10
3/8 anonim válasza:
Hát így jártál.
a srác meg kicsinyes, de ez van...
2014. febr. 7. 11:11
4/8 anonim válasza:
#1! Egyetemen ezért nem rúgják ki, max ha nős, de itt nem az. Egyetemen az se baj ha tanít, akkor más vizsgáztat. Volt ilyen nálunk.
Kérdező! A barátod tud az exedről? Ha nem is mindent de legalább annyit h közvetlen előtte volt? Lehet jobb lenne, és akkor a srác nehezen tud majd közétek állni, magát járatja le... De fontos az őszinteség, max korrigálj rajza :) (miatta hagytad el, de persze nem feküdtél le mindkettőjükkel párhuzamban :) )
2014. febr. 7. 11:27
5/8 anonim válasza:
már elérte amit akart.. bár lehet, hgoy a tudtán kívül.. elvégre itt stresszeled magad, ahelyett, hogy a kapcsolatoddal foglalkoznál, és leszarnád a gyerekes exedet
2014. febr. 7. 11:44
6/8 anonim válasza:
Az egyetem nem gimnázium. Most gondold el ezt a szituációt az 5000fős villanykaron, a megszámolni sem tudom hány professzorral, tanárral, laborvezetővel..
Ráadásul ha egyszerre több szakot viszel, vagy felveszel szabválnak egy olyan tárgyat, ami másik karhoz tartozik..
A BMEre 24ezer diák és 1160 tanár jár..
Nem hiszem, hogy ennek az egésznek következménye lenne. Ha jelenti, akkor nem ő fog vizsgáztatni, ennyi.
2014. febr. 7. 11:46
7/8 anonim válasza:
4- es a ribizlik mindig így összetartanak?
2014. febr. 7. 11:47
8/8 anonim válasza:
Fúh, hát ez azért elég súlyos helyzet. Egy biztos; ha tényleg több vasat tartottál a tűzbe, akkor egy ordas k**** vagy. Azt hiszem, erről nem kell vitát nyitni. A srác helyzetét pedig megértem, biztos nem esett neki jól, hogy egyik napról a másikra otthagytad valaki másért, az önérzete eléggé meg lehet sértve. Hogy kicsinyes lenne e a bosszú? Talán, de valószínűleg őt egy dolog mozgatja csak; azt szeretné ha átélnéd te is ugyanazt, amit te tettél vele. Szégyelld magad, és remélem, hogy az élet keményen visszaadja amit tettél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!