Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján ti is túl sértődősnek tartanátok vagy jogosan tettem ezt? Mindenki véleményére kíváncsi vagyok.
Barátom, akivel már több,mint egy éve együtt vagyok egyre többet hajtogatja,hogy túl 'dunnyogós' vagyok és minden apró dolgon megsértődök. Viszont én ezeket jogosnak tartom, mert rosszul esnek.De ő nem érti meg,és azt mondja,hogy a semmin duzzogok.
A dunnyogás nálam annyi,hogy ha sértő dolgot tesz vagy mond a barátom, azonnal megváltozom és picit szótlan leszek és kedvetlen, nem annyira puszilgatós.Ez nálam eléggé feltűnik, mert alapból olyan vagyok aki nagyon bújós, vidám, ölelgetős, humoros, szeretgetős...
Olyankor jön elő, mikor pl múltkor Ő hivatalos volt egy szülinapra, ahova általa én is. Elmondta,hogy meg vagyok hívva, de egy szóval sem mondta,hogy menjek, nem kérdezte az okát sem,hogy miért nem megyek vele.Nem mondta hogy hiányoznék neki. Nekem ebből az jött le, hogy nem is szeret már annyira, és rákérdeztem, mert rosszul esett. Erre is azt mondta,hogy folyton csak dunnyogok.
Nagyon ritkán tudunk együtt aludni, csak kirándulásokon.Ez volt múlthéten,2 napra mentünk el,örültem,hogy ilyenkor kettesben vagyunk 2 éjszaka.Elkezdtem előtte vetkőzni,Ő meg csak a tvt bámulta.Próbáltam kérdezni, válaszolt,de a tv-ről nem vette le a szemét, erre morcosan felvettem egy pizsamát és bebújtam az ágyba.Erre ő lett ideges,hogy már megint azon dunnyogok,hogy nézi a tv-t, és ha így fogom folytatni rossz vége lesz,mondta,hogy vagy befejezem vagy ő ezt nem fogja elviselni. Már teljesen sírtam,mikor így fenyegetett... teljesen jogosnak éreztem,hogy rosszul esik.
Ilyen dolog volt, mikor pl szünetben feljött hozzám(mert legtöbbször suliban tudunk találkozni)és akkor is, ahelyett,hogy velem foglalkozna 5 percig, a haverjaival beszélte meg a kocsmázást. Ekkor is én voltam a túl sértődős.
Ti mit gondoltok ezekről a dolgokról? Örülnék,ha írnátok, még ha hosszú is lett.
17L
Értem én, hogy valami rosszul esik, de az, hogy duzzogsz és hisztizel az ég világon semmit sem old meg, viszont rohadtul idegesítő. És ezek alapján nem csoda, hogy nem dől bele a rozsdás bugylibicskájába, hogy nem kell veled közösségbe menni. Bocsi.
Szóval szerintem meg kellene tanulnod máshogy kezelni a problémáidat. Pl. humorral. Vagy 3 tőmondatban elmondani mi a baj. Vagy finoman, nőiesen alkalmazni a fagyi mindig visszanyal technikát. Vagy bármit, csak ne duzzogj és ne hisztizz!
Mondjuk a TV-s szituáció szerintem veszett ügy volt a kezdetektől fogva. Ha nem kapásból nem figyel rád, akkor szerintem próbálkozni sem érdemes, csak te fogod tőle kevésbé vonzónak érezni magad, ha továbbra sem veled foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!