Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik tudnak szeretni szívből, csak a lányt magát, vagy nekik a szeretet is a szex?!
Figyelt kérdés
Elég hülyén fogalmaztam, de máshogy nem nagyon tudom..szóval még egyszer nekifutok:D Ha egy pasi azt mondja,hogy szeret egy csajt ott inkább a lány belső tul.ságait szereti vagy alig várja,hogy meghágja és aztán az lesz a főszerep, mert ugye utánna az égnek se lehet levakarni a dugásról, igaz azelőtt is már azon jár az eszük..
Egyáltalán milyen mikor egy pasi szerelmes??
2009. dec. 7. 15:39
21/23 anonim válasza:
Én 20 vagyok és igen mi fiuk tudunk szeretni de nagyon ám.És el se tudjátok képzelni hogy mi mindent meg is teszünk a szerelmünkért.Mert ha 1 rendes srácot fogsz ki akkor az életét is feláldozná érted.A sex meg a szerelemmel jár.Egyfajta szeretet kifejezési mód és nem kell ugyvenni mint 1 rossz dolgot mert ez nektek lányoknak is jo dolog sőt jobb ugyhogy ez vele jár.Ha egy pasi törődik a nővel,kényeszteti,vigyáz rá megvédi,boldoggá teszi mindennap ahogy tudja és nagyon szereti akkor nincs miért azt hinni hogy azért van veled hogy csk sex.Sajnos pár fax kalap miatt lett az hogy az átlagos pasik sex miatt vannak a nővel és már nem nagyon tudják elhinni ha 1 pasi rendes.A jo arcok kisebbség lettek :( csk nehogy egy idő után legendák legyünk XD
22/23 anonim válasza:
ha én igazán szeretek egy csajt akkor belső tulajdonságait szeretem leginkább de persze sexuálisan is megkívánom és nem csak a sexen jár a férfiak esze ez tévhit minden nő ezt ugatja és amikor belenyalnak akkor ők szoktak olcsó ribancá válni
szal ha meglátok egy szép nőt az utcán akkor én inkább arra gondolok me lenne ha szeretne egy olyan kali berü csaj
23/23 A kérdező kommentje:
Szóóóval,ha egy pasi azt mondja,hogy szerelmes akkor azt nem a sexre mondja, hanem az a lánynak szól? (nem tudom rendesen kifejezni magam:D) Én sem bírnám ki szex nélkül nem azt mondom, de nálam egy kapcsolatban inkább a szerelem a pasi iránt nyer nagyobb teret, mint általában a lányoknál, és úgy gondolom,hogy a pasiknál a kapcsolatban a szex kap nagyobb teret és fontosságot. Tehát ti nem a szexbe vagytok úgymond szerelmesek hanem a lányba... értem már :D De a szexel is kifejezitek a szerelmet vagy az csak úgy jó dolog?
2010. jan. 4. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!