Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik tudnak szeretni szívből, csak a lányt magát, vagy nekik a szeretet is a szex?!
Elég hülyén fogalmaztam, de máshogy nem nagyon tudom..szóval még egyszer nekifutok:D Ha egy pasi azt mondja,hogy szeret egy csajt ott inkább a lány belső tul.ságait szereti vagy alig várja,hogy meghágja és aztán az lesz a főszerep, mert ugye utánna az égnek se lehet levakarni a dugásról, igaz azelőtt is már azon jár az eszük..
Egyáltalán milyen mikor egy pasi szerelmes??
Gyorsan leszögezném, hogy férfi vagyok! 23 éves férfi, aki tényleg férfinak is gondolja magát, és nem fog álszenteskedni itt a gyakori kérdéseken, vagy akárhol!
Gondolom most minden fiú azt fogja itt mondani, hogy nem számít a szex, meg a belső tulajdonságok, és a többi baromság számít.
Igen, tudunk szeretni szívből! Ez tény, nem kérdés!
Ahogyan a szexet, a sört és a húst is szeretjük!
Tehát, nincs szerelem szex nélkül... Akinek pedig mégis megy a dolog anélkül is, az vagy impotens, vagy b*zi!
Üdv.
hát akkor minden szex miért csak addig tart amig a pasi el nem megy??és ha a nö nem jut el a nöknek több idö kell!
19/l ja és most nem saját tapasztalatomez hanem összeségében.
csomo nö nem bir elmenni és a pasi meg igen mert mindig addig tart amig ök el nem mennek ez igazságtalan
szóval vannak kihasználós g*cik, meg vannak akik tudnak szeretni.
de lássuk be többen vannak azok akik csak arra mennek..:S
Ezen ("aztán az lesz a főszerep, mert ugye utánna az égnek se lehet levakarni a dugásról, igaz azelőtt is már azon jár az eszük..") hatalmasat röhögtem: nem semmi hogy ilyen egyszerű lénynek láttok minket:)
Egyébként meg persze hogy tudunk szerelmesek lenni, de nálunk a testiségnek talán nagyobb szerepe van a kimutatásában, meg a testiségben is látjuk megnyilvánulni a másik szerelmét.
Én nem a szex miatt, tehát csak az első szex után leszek szerelmes, és őszintén szólva nem is a lány belső értékeibe leszek szerelmes (azokat lehet szeretni, tisztelni, stb.) hanem főleg az illatokba, mozdulatokba (ahogy öltözik, ahogy a haját igazítja, stb. stb.) Ezek nélkül nálam nincs szerelem.
Idióta? Miért? Mert én nem hazudni járok ide? Mert nem azt mondom, amit hallani akarnak mások (ez esetben olvasni)?
3 éves kapcsolatom van.
Szeretjük egymást, de én férfiasan bevallottam, hogy szex nélkül nem menne. Ahogyan a barátnőm sem tűrné el, ha csak havonta egyszer nyúlnék hozzá. Én ilyen vagyok. Ha ez idiotizmusnak számít, akkor legyek az.
Én magasról teszek a szexre, nem amiatt keresek párt.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!