Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik tudnak szeretni szívből,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik tudnak szeretni szívből, csak a lányt magát, vagy nekik a szeretet is a szex?!

Figyelt kérdés

Elég hülyén fogalmaztam, de máshogy nem nagyon tudom..szóval még egyszer nekifutok:D Ha egy pasi azt mondja,hogy szeret egy csajt ott inkább a lány belső tul.ságait szereti vagy alig várja,hogy meghágja és aztán az lesz a főszerep, mert ugye utánna az égnek se lehet levakarni a dugásról, igaz azelőtt is már azon jár az eszük..

Egyáltalán milyen mikor egy pasi szerelmes??

2009. dec. 7. 15:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
iGEN Tudnak...4 évet voltam együtt bnőmmel és én még mindig szeretem ő már nem....akkkor miért a férfiak nemtudnak???
2010. jan. 3. 21:36
 12/23 anonim ***** válasza:
45%

Gyorsan leszögezném, hogy férfi vagyok! 23 éves férfi, aki tényleg férfinak is gondolja magát, és nem fog álszenteskedni itt a gyakori kérdéseken, vagy akárhol!

Gondolom most minden fiú azt fogja itt mondani, hogy nem számít a szex, meg a belső tulajdonságok, és a többi baromság számít.

Igen, tudunk szeretni szívből! Ez tény, nem kérdés!

Ahogyan a szexet, a sört és a húst is szeretjük!

Tehát, nincs szerelem szex nélkül... Akinek pedig mégis megy a dolog anélkül is, az vagy impotens, vagy b*zi!

Üdv.

2010. jan. 3. 21:38
 13/23 anonim ***** válasza:
:D én nem ilyen tipus vok én tok szerelmes is lenni :) és nem csak a dugás érdekel persze az se 1 utolsó dolog :D had idézzem haverom " ha isten a pinát a fára teremti akkor a nők a kutyánakse kellenének" :D vannak normális faszik is ne aggódj ;) 18/F
2010. jan. 3. 21:42
 14/23 anonim ***** válasza:

hát akkor minden szex miért csak addig tart amig a pasi el nem megy??és ha a nö nem jut el a nöknek több idö kell!

19/l ja és most nem saját tapasztalatomez hanem összeségében.

csomo nö nem bir elmenni és a pasi meg igen mert mindig addig tart amig ök el nem mennek ez igazságtalan

2010. jan. 3. 22:04
 15/23 anonim válasza:

szóval vannak kihasználós g*cik, meg vannak akik tudnak szeretni.

de lássuk be többen vannak azok akik csak arra mennek..:S

2010. jan. 3. 22:04
 16/23 anonim ***** válasza:

Ezen ("aztán az lesz a főszerep, mert ugye utánna az égnek se lehet levakarni a dugásról, igaz azelőtt is már azon jár az eszük..") hatalmasat röhögtem: nem semmi hogy ilyen egyszerű lénynek láttok minket:)

Egyébként meg persze hogy tudunk szerelmesek lenni, de nálunk a testiségnek talán nagyobb szerepe van a kimutatásában, meg a testiségben is látjuk megnyilvánulni a másik szerelmét.

Én nem a szex miatt, tehát csak az első szex után leszek szerelmes, és őszintén szólva nem is a lány belső értékeibe leszek szerelmes (azokat lehet szeretni, tisztelni, stb.) hanem főleg az illatokba, mozdulatokba (ahogy öltözik, ahogy a haját igazítja, stb. stb.) Ezek nélkül nálam nincs szerelem.

2010. jan. 3. 22:16
 17/23 anonim ***** válasza:
20éves férfi vagyok,barátnőmmel együtt vagyok 4 éve,rengeteget szexeltünk régebben,mostanábal sajna a foggátló tabi miatt libidócsökkenése van,és 5 hónapja,havi egyszer csináljuk kb. Nagyon hiányzik vele a szeretkezés,és utána az összebujás,de tulesek rajta,és elfogadom,hogy most ilyen,ugyanugy szeretem,semmi se változtat a szex dolog. Aki meg irta pár komival feljebb hogy ö egy igazi férfi és megmondja a frankót,annak meg üzenem hogy egy tirpák,és soha nem volt szerelmes egy lányba se igazán,ha annyira húú de fontos neki a szex.
2010. jan. 3. 22:34
 18/23 anonim ***** válasza:
Én is üzenném a "Nincs szerelem sze.x,nélkül,vagy akinek megy,az impotens,vagy b.zi" írójának,hogy pont az ilyen teféle tuskók miatt nézik le a pasikat a csajok,igenis van az nélkül is,nem a szex miatt szereted életed szerelmét!! Ha szereted,anélkül is szereted...persze az ilyen idióták mint te sosem érthetik ezt meg...
2010. jan. 3. 22:37
 19/23 anonim ***** válasza:

Idióta? Miért? Mert én nem hazudni járok ide? Mert nem azt mondom, amit hallani akarnak mások (ez esetben olvasni)?

3 éves kapcsolatom van.

Szeretjük egymást, de én férfiasan bevallottam, hogy szex nélkül nem menne. Ahogyan a barátnőm sem tűrné el, ha csak havonta egyszer nyúlnék hozzá. Én ilyen vagyok. Ha ez idiotizmusnak számít, akkor legyek az.

2010. jan. 3. 22:45
 20/23 anonim ***** válasza:

Én magasról teszek a szexre, nem amiatt keresek párt.

21f

2010. jan. 3. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!