Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan gyözhetném meg? Mit tegyek?
Az a helyzet állt elő, hogy a barátnőmről kiderült, hogy kialakulóban van neki a rák. Szivvével voltkorházban vettek pár mintát még korábban és ma jött meg az eredmény, hogy még nem alakult ki teljesen tehát még az elején van.
Az orvos felajánlotta a kemo-t de ő nem akarja hogy olyat kapjon. Hogyan tudnám meggyözni a helyzet komolyságárol és a szükséges lépések megtételéről? Tanácstalan vagyok. :/
Sajnos olyan nincs, hgy kialakulőban van... Vagy van rákos sejt, vagy nincs...
Ha van, akkor rákos valaki, persze ennek vanak stádiumai, és mértéke nagyon nem mindegy
A szívéből vettek a mintát?
Nem tudom őszintén szólva én sem hiszek a kemoban, az orvosok többsége saját maga sem vállaja..de tuti, hogy én is mindent megpróbálnék,hgy meggyógyuljak, ha ez a kemo, akkor a kemo..mde ..nem tudhatom..
VAn rákos sejt de még nincs nagy mennyiségben elterjedve ugy értettem a kialakulót.
Igazából én már probáltam mindennel :/ A csaladjaval együtt ültünk le beszélni de ugyse
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!