Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működhet egy párkapcsolat, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet egy párkapcsolat, ha külsőre nem annyira tetszik a partnered?

Figyelt kérdés

25 vagyok, imádom a barátnőmet, szerelemmel és Ő a legjobbfej nő, akit ismerek. Magasan. Viszont külsőre annyira nem az ideálom. Persze szexi azért és csinos, de én kissrác koromban elképzeltem magamnak egy ideált, mégpedig 165 centi magas, szőkésbarna, zöld szemű lány formájában, akinek angyal arca van. Valahányszor ilyen nővel találkoztam az életben, mindig óriásit csalódtam bennük emberileg, viszont külsőre akkor is ez a típus az ideálom.

Néha elképzelem milyen gyerekeket szeretnék és ilyenkor bizonytalanodom el, mivel a barátnőm ebben a tekintetben nem az esetem. Egyébként tökéletesen harmonizálunk, soha nővel így nem értettem meg magam és soha nem is voltam szerelmes korábban.

maximalista és idióta lennék, hogy ez kétely bennem?

ugye nem sokan járnak az ideáljukkal?

2014. febr. 6. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Sajnálom a barátnődet. :/
2014. febr. 6. 21:23
 2/5 anonim ***** válasza:
63%
Hát, öcsém nem érdekel, ha lepontozol, de te hülye vagy. Ez akkor nem szerelem, vagy valami agybajod lehet. Most egy ideál miatt szakítanál? Nekem például nincs ideálom, mert nekem valós emberek tetszenek. És nem járnék olyannal, aki nem tetszik. Amikor szerelmes voltam, eszembe se jutott ilyesmi.
2014. febr. 6. 21:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja, és a kettes válaszoló vagyok. Képzeld el ezt a szituációt fordított helyzetben. Ha a barátnőd jönne az ideáljával, és azzal, hogy bár szeret téged, de lehet inkább mástól akarna gyereket, mert neked mondjuk nem zöld a szemed és hullámos a hajad.
2014. febr. 6. 21:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Te nem vagy normális. Szakíts a lánnyal, megérdemli hogy normális srácot találjon. Te nem vagy szerelmes, ha az lennél oda-vissza lennél a külsejéért is. Neked egylőre még nem való kapcsolat, 25 éves léted ellenére, nagyon gyerekesen gondolkodsz, ha még mindig egy ideált hajkurászol.
2014. febr. 6. 21:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem működhet.

A barátom nekem teljes mértékben megtestesíti az "ideálom"odáig vagyok érte:)

2014. febr. 6. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!