Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lany vagyok, es szerintetek gaz ha az elso "csókom" a baratnőmmel volt?
Az egesz ugy tortent hogy nalunk voltunk es a baratnom, o fejletteb a korahoz kepest, de egy idosek voltunk.. Es mondta, hogy felelesz vagy merszezzunk..( Mert egy masik baratnojevel o is csinalta ezt a jatekot, eshat nem ilyen gyerekes szinten..)Aztan en bele is mentem.. Es csokoloztunk, meg nyelves csok is volt.. De fiuval meg nem volt semmi:/ es mar 13 eves vagyok, es szerintetek nem gaz? En meg
mar ugy varom hogy legyen egy baratom es ha talalkozunk mindig csokkal fogadjuk egymast.. De ahj.. Sztem valahogy ez nekem nem fog osze jonni, mert csunyak a fogaim, es ezert piszkalnak,..devan fogszabalyzom, es rajta vagyunk a teman..most vagyok 7-es jovore mar ballagas.. Es tokre felek h az ilyen ballagasi kepen is hogy fogok kinezni meg mas suliba hogy fogadnak majd ha addigra a fogaim nem rendezodnenek( bar a fogorvosom szerint 8 evfolyam feleig kell hordanom a mostani keszuleket es addigra jobb/rendbe johet..) es akkor soha nem is lesz meg az elso igazi csok mint a mostani osztaly tarsaim aradoznak h nekik milyen jo:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!